Maak kennis met Rodial skincare

Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met Rodial skincare. Tijdens een persevent vertelde Trudy van Rodial* mij van alles over dit high end merk. Zoals je misschien al weet ben ik echt gek op huidverzorging. Ik heb veel en diverse (luxe) producten in mijn kast staan. Tevens ben ik altijd op zoek naar merken die zich specialiseren op het gebied van hydrateren, fijne lijntjes, een doffe en droge huid.

rodial skincare

De mooie producten van Rodial skincare blijken daar uitermate geschikt voor te zijn. Rodial heeft zeven collecties die allen hun eigen specialiteit hebben. Zo hebben ze de Bee venom, Dragon’s blood, Snake, Super acids, Pink diamond, Stemcell en de Super fit collectie. Sinds 1999 richt dit merk zich met name op huidveroudering en de perfecte oplossing voor dit ‘probleem.’ Je kunt bij Rodial terecht als je graag (preventief) je huid verzorgt om huidveroudering tegen te gaan.

rodial skincare dragons blood

Het zijn dus geen drogisterij middeltjes maar rijke crèmes, luxe serums, maskers en gels. De prijzen variëren van €32,- tot €275,- en het merk is in Nederland via de Ici paris te verkrijgen.
Op dit moment heb ik producten uit de Dragon’s blood, Snake en Pink diamond collectie op de plank staan. De Dragon’s blood huidverzorging is geschikt dames met een gevoelige huid. Denk aan roodheid, een droge en doffe huid. Het hyaluronzuur in de producten van deze collectie werken namelijk goed aan hydratatie en het opvullen van droogtelijntjes.

rodial skincare eye gel

De Snake collectie vind ik fascinerend, want volgens Trudy is dit botox in een potje. De producten uit deze collectie richten zich op huidveroudering. Je huid voelt na gebruik strakker en gladder aan. Rodial gebruikt een molecuul dat lijkt op botox om hetzelfde tijdelijke effect te genereren. Wil je dus werken aan fijne lijntjes, een slapper wordende huid of in huidveroudering in het algemeen? Dan moet je dus bij de Snake collectie zijn.

rodial skincare snake booster oil

Als laatste kreeg ik het kostbare Pink diamond serum. Van dit serum zou je direct een liftend effect moeten ervaren. Tevens zou het diamantpoeder imperfecties aanpakken en een gezonde glow verzorgen. Een egale, stevige en strakkere huid zijn volgens Rodial Skincare haalbaar met dit serum. Je kunt je dus wel voorstellen dat ik niet kan wachten om alles te testen en te reviewen. Ik word namelijk ook een dagje ouder, haha!

Heb jij al eens iets van Rodial geprobeerd en wat vind je ervan?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer beauty updates, thanks doll!

rodial pink diamond serum

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana