Make-up: Apocalips lip lacquer van Rimmel Londen

De Apocalips lip lacquer van Rimmel London, ik was er gigantisch nieuwsgierig naar. Op veel blogs en in veel youtube video’s zag ik deze lipstick met de glans van een lipgloss voorbij komen. Voor €10,99 kun je zelf een lip lacquer scoren via het Kruidvat (€2,- korting tot 13 februari) of de Etos (tot 17 februari krijg je er €2,- korting op). In mijn stad kon ik maar zeven kleuren terug vinden, terwijl er in Engeland acht kleuren zijn. Misschien hadden ze gewoon niet alle kleuren op voorraad en komt de achtste kleur nog er bij.

apocalips lip lacquer

Ik heb zelf drie kleuren meegenomen en dat zijn de kleuren die mij meteen aanspraken. Ik heb #100 Phenomenon, #101 Celestial en #501 Stellar. Toen ik deze lip lacquer voor het eerst aanbracht deed het me meteen denken aan een product van Chanel. Chanel heeft ongeveer hetzelfde product genaamd Rouge allure extrait de gloss. De extrait de gloss doet precies hetzelfde als de lip lacquer van Rimmel maar is wel een stukje duurder met €32,- per stuk. Dus als je nog een goede dupe zoekt van dit Chanel product, dan kun je dus terecht bij de Apocalips van Rimmel. Er zijn zelfs enkele kleuren zoals de rode tinten die redelijk goed overeenkomen met de kleuren van Apocalips.

rimmel london apocalips

Oepsie, ik dwaal af! Terug naar de lip lacquer van Rimmel, waar ik uiteraard swatch foto’s van heb gemaakt. Je kunt op de foto al direct zien dat de lip lacquer een romige structuur heeft. Hierdoor is het makkelijk aan te brengen op de lippen met de doe-foot applicator, zoals de Engelstalige dames het noemen. Een doe-foot applicator is de Engelstalige naam voor harige applicatie penseeltje waarmee je de lipgloss aanbrengt. Zoals je op de foto kunt zien is die aan het puntje ovaal gevormd waardoor je gemakkelijk diverse lipvormen kunt creëren. Er zit ook een klein reservoir in, waarin zich een beetje lip lacquer verzameld, zodat je niet steeds opnieuw het penseeltje in de flacon hoeft te dopen. Er blijft in het reservoir namelijk redelijk wat lip lacquer zitten om beide lippen mee in te kleuren.

doe foot applicator apocalips lip lacquer

Even terug naar de romige structuur. Die voelt heerlijk aan op mijn lippen en het droogt mijn huid niet uit. Daar ben ik heel erg blij mee want de versie van Chanel deed dat wel. Ook eindigde ik met de versie van Chanel met twee opgezwollen lippen, niet sexy! Het enige nadeel wat ik tot nu toe kan zien, is dat door de romige formule, sommige kleuren in de lijntjes van mijn lippen verdwijnen. Ik denk dat je dat vooral goed kunt zien op de swatch foto, waarop ik de kleur Phenomenon draag. Noem me pietluttig maar dat is iets dat mij gigantisch kan irriteren, want het lijkt dan alsof ik mezelf niet kan opmaken. De duurdere versie van Chanel doet dit dan weer niet.

apocalips swatches phenomenon celestial stellar

rimmel apocalips swatches

Ik heb deze lip lacquers nu een paar dagen en ik ben er nog niet helemaal over uit. Ik voel nog steeds dat super enthousiaste gevoel, als ik ze uit mijn kast haal om te gebruiken. Maar er zijn ook nog enkele punten die ik niet zo goed vind aan deze lip lacquers. Ik ga ze dus nog even wat langer uittesten voordat ik mijn review schrijf. Ik wilde ze in ieder geval even met je delen, want er zitten wel enkele mooie kleuren bij. Mijn favoriete kleur is tot nu toe Celestial en ik denk dat ik daar niet de enige in ben.

Heb jij al een Apocalips lip lacquer te pakken gekregen?

Kaya-Quintana

P.S. Handig artikel? Stuur het dan door naar een vriendin!

rimmel london apocalips celestial

#101 Celestial met flits

apocalips celestial swatche

#101 Celestial zonder flits

apocalips phenomenon swatch

#100 Phenomenon zonder flits

apocalips phenomenon swatches

#100 Phenomenon met flits

apocalips swatches stellar

#501 Stellar met flits

apocalips stellar swatches

#501 Stellar zonder flits

rimmel london apocalips lip lacquers

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  echt prachtige tinten allemaal 😀 vind de nude kleur wel iets voor mij :3

 • jorinde

  Ze zien er super mooi uit.

 • BeautyByTS

  Ik heb er ook een. Vind de pigmentatie super!

 • Zaicha

  Bij mij gaat het ook in de lijntjes zitten en hierdoor wil ik em ook niet meer opdoen. Ze zijn wel lekker zacht.

 • Roxanne

  Ik heb Celestial zaterdag ook in huis gehaald. Wat een mooie kleur zeg! Ben er erg blij mee, al blijven ze niet super lang zitten, maar de kleur is super!

 • Mynthia

  Ik vind alle kleurtjes die je hebt mooi, Stellar is mijn favoriet, heb ze zelf nog niet, vind ze redelijk duur :$ Als ze echt in de aanbieding zijn ga ik ze misschien wel halen 🙂

 • bonita

  Ze zijn echt super mooi, vooral die licht roze!

 • Fleur

  Hahahaha, ik zag ze al in het Kruidvat en ik dacht: Zou ze hier een review over maken? Yes you did. Ik vind ze echt mooi! Past ook mooi bij je huid

 • Bianca

  Mooie kleuren!

 • katrien

  Mooi, vooral stellar vind ik mooi (bij jou)!

 • Stephanie

  was ook erg nieuwsgierig hierna dus celestial en phenomenom.
  helaas vind ik de gloss niet lekker ruiken.
  ook staat phenomenom mij niet.
  Celestial vind ik mooi, mara nog een beetje te fel voor de winter. Kan niet wachten om deze in de zomer te dragen!
  xx Stephanie

 • Yvonne

  Dat het in de lijntjes gaat zitten is inderdaad irritant. Wel mooie kleuren, vooral die ‘Stellar’ vind ik een mooi kleurtje!

 • Laura

  Ik heb zelf Celestial. Ik vind het een mooi kleurtje en fijn product, alleen de geur vind ik wat vreemd en erg kunstmatig. De andere kleuren zijn ook mooi!

 • Janita

  Blijven ze ook goed zitten? Ik vindt de kleuren ook erg mooi!!