Make-up artist: Van natural make-up tot extreme Aztec make-up art

Wat een heerlijke verassing op zondag! Ik kreeg namelijk eindelijk de foto’s van een foto shoot in augustus 2012. Ja, dat is echt heel lang geleden maar de foto’s zijn het helemaal waard. Op de foto zie je mijn beste vriendin Kelly staan. Ze is één van mijn favoriete modellen en ik hoef me met haar nergens zorgen om te maken. Ze poseert super makkelijk en bijna alle type make-up staat haar. Zo’n model is echt heerlijk om mee te werken.

Met Kelly en DinaLisa oftewel Annedien en Talisa, heb ik twee looks op de foto gezet. We begonnen met naturelle foto’s en natural make-up. Daarna mocht ik helemaal los gaan met mijn fantasie en besloot ik een extreme make-up patroon op Kelly aan te brengen. Hiervan zag je gister al een sneak peek op mijn Instagram profiel. Het is een uiteindelijk een mix Aztec, tribal en high fashion geworden.

natural beauty make-up

Uiteraard ben ik weer super trots op de meiden Annedien en Talisa. Zij maken samen echt de mooiste foto’s van de modellen waar we mee werken. Ook Kelly heeft weer super goed geposeerd en dat kun je weer terug zien in de foto’s. Yes, I love my job! Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar wat jij van deze foto’s vind. Deze make-up art/face paint is namelijk iets totaal anders dan je van mij gewend bent. Maar het is wel iets dat ik super graag doe. Dus geef je mening, ik lees die graag terug in de comments. Meer werk van mij kun je hier bekijken.

Kaya-Quintana

P.S. Vind je dit artikel leuk? Like hem dan via Bloglovin, thanks!

make-up artist kaya-quintana broekhuijsen

extreme make-up art

make-up art van Kaya-Quintana Broekhuijsen

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.