Make-up: BB cream en Fit me powder combi

Een goede combinatie is goud waard. Ik heb weer eens een goede combinatie gevonden. Eens in de zoveel tijd gebeurt me dat. Dan vind ik twee of meerdere producten die elkaar perfect aanvullen. Deze keer is dat een BB cream en een pressed powder van twee verschillende merken. Twee merken die je normaal gesproken echt niet bij elkaar zou zien. Dat is het leuke van make-up, alles kan, alles mag als het maar voor jou werkt.

Mijn nieuwe combi bestaat als eerste als de Precious mineral BB cream van Etude house. Deze BB cream heb ik over gekocht van een vriendin. Zij had via Ebay deze BB cream gekocht maar per ongeluk de verkeerde teint gekozen. Voor mij is deze teint juist perfect al valt het nu nog net een beetje te blank uit. Door de warmte van mijn huid word deze BB cream wel wat “bruiner” en past het op die manier bijna perfect bij mijn eigen huidskleur. Het is een dikke en stugge BB cream. Hij is wat moeilijker uit te smeren maar als het eenmaal zit, dan zit het ook goed.

Vervolgens breng ik er een dun laagje fixerende poeder en daarvoor gebruik ik de Fit me pressed powder van Maybelline. Ik heb de kleur 115 Ivory die aanvankelijk net iets te roze en te bleek leek. Maar de poeder is licht, ademt en laat een heel natuurlijk finish achter. Deze fixerende poeder is echt heel prettig in gebruik en ik ben daar heel erg verbaast over. De meeste drogisterij poeders zijn namelijk veel te grof, cakey en blijven niet goed zitten. Volgens Maybelline bevat de Fit me powder geen olie en was waardoor je huid heel comfortabel aan blijft voelen. En ja, mijn huid voelt echt heel fijn aan tijdens het dragen van deze poeder. Ik voel hem eigenlijk niet eens en vergeet zelfs dat ik poeder draag, heerlijk!

Wat is jouw allernieuwste combi?

Kaya-Quintana

PIN IT!

Comments
 • Marije

  Goeie combi! Een fijne combinatie die ik gebruik is een foundation van Clinique met een matterende poeder van Essence eroverheen. Ik gebruik het al een hele tijd en het is heel fijn.

 • BeautyByTS

  De Maybelline fit me poeder vind ik echt geweldig!!!!

  Mijn favoriete combi is de “tweede” bb cream van garnier en de maybelline fit me poeder.

  xoxo

 • Xiao

  Ik gebruik nog steeds alleen concealer en poeder van maybelline om mijn gezicht te egaliseren. Ik wil wel eens een BB cream van Skin79 proberen, aangezien er veel positieve reviews terug te vinden zijn op het internet.

 • lot

  Ben benieuwd naar de poeder!
  Trouwens hoe kun je nu via je site zoeken? Of kun je geen zoektermen meer gebruiken?

 • Laralaurentia

  De Ginvera BB cream met de MAC pressed powder

 • Amy

  Ik heb al veel foundations geprobeerd heb nu eentje van clarins omdat ik erg allergisch ben en een droge huid heb. Heb jij misschien nog tips voor goede bb crème en poeder?