Make-up: Makeup revolution Vivid baked highlighter in Peach lights

Liep ik in de Etos voor een nieuwe tandenborstel, kwam ik naar buiten met Makeup revolution make-up. Die tandenborstel ben ik gelukkig niet vergeten, maar de highlighter die ik kocht vind ik veel leuker! Ik nam namelijk de Makeup revolution Vivid baked highlighter in Peach lights mee. Deze highlighter kost je via de Etos €6,49 en dat is wat mij betreft een prima prijsje voor zo’n grote highlighter.

makeup revolution vivid baked highlighter

Yes, de verpakking van de highlighter is best groot. Hoe groter, hoe beter in dit geval. De highlighter zelf is voorzien van een mooie print, zoals je dat ook wel eens bij high end poeders ziet. De poeder zelf is dus gebakken maar als ik er met mijn vingertoppen overheen ga, geeft de poeder minder kleur af dan verwacht. Als ik de baked finish vergelijk met die van mijn favoriete baked highlight van Laura Mercier, dan merk ik wel direct verschil in kwaliteit.

vivid baked highlighter

De highlight van Makeup revolution is wat ‘droger’ en geeft ook minder snel kleur af. Tijdens het aanbrengen met twee verschillende penselen, kwam er ook vrij weinig kleur vanaf. Ik moest dus aardig wat laagjes op mijn jeukbeenderen aanbrengen om een goede glow te creëren. Maar zoals je op de foto’s in dit artikel kunt zien, komt de highlight wel erg mooi over als deze er eindelijk op zit.

vivid baked highlighter in peach lights

Ik probeerde de highlighter uit over een laagje foundation en zonder een laagje foundation. Op de foto’s zie je vrijwel meteen dat de highlighter beter pakt op een laagje foundation. Toch moest ik alsnog zeker drie a vier laagjes aanbrengen om die mooie glow te creëren. Voor €6,49 is dat niet zo heel erg, but you know me! Ik ben erg kritisch ook als het om een budget product gaat.

makeup revolution vivid baked highlighter review

Waar ik wel erg over te spreken ben is de tint. De Vivid baked highlighter in de kleur Peach lights is wat mij betreft prachtig! Ik zou deze tint zelf omschrijven als een champagne tint met een roze/paarse gloed erin. Als je de highlighter in het licht houdt, dan zie je ook heel kleine roze en paars gekleurde glansdeeltjes verschijnen. De naam Peach lights vind ik er dan ook niet heel erg goed bij passen, want heel perzikachtig komt de highlight niet over op mijn huid.

vivid baked highlighter in peach lights

Op dit moment geef ik de highlighter een zeven. Voordat ik er een volledig review over schrijf, wil ik deze highlighter nog even beter testen. Toch hoop ik dat je wat hebt aan deze swatches en mijn eerste indruk. Het feit dat ik deze highlighter vergelijk met mijn favoriet van Laura Mercier wil heel wat zeggen. Wellicht heb ik wel een mooie dupe gevonden, maar dat ga ik nog even goed uitzoeken.

Wat vind jij van deze highlighter, ga jij deze ook testen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Youtube voor meer beauty tips, see you there!

vivid highlighter swatches

makeup revolution baked highlighter review

vivid baked highlighter

makeup revolution etos

vivid baked highlighter swatches

Met foundation en twee laagjes highlighter

vivid baked highlighter swatches

Met vier laagjes en dus meer glow, yes!

baked highlighter

Zonder foundation en twee laagjes highlighter

baked highlighter swatches

Met vier laagjes en dat ziet er al beter uit!

Comments

    Hey Doll, want to save some time?

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana