Mavadry nail polish dryer van Mavala

Nagellak, ik ben er gek op. Maar het constant wachten tot de nagellak droog is, vind ik heel irritant. En dan vooral als ik heel lang heb gewacht en het alsnog niet echt droog is. Hierdoor heb ik een paar maanden heel weinig zin gehad, om ook maar iets aan mijn nagels te doen. Toen ik nog bij de Douglas werkte, lakte ik af en toe de nagels van klanten. Daarna gebruikte ik altijd de Mavadry of de dry spray van Herôme. En dat leek altijd super goed te werken. In juli besloot ik dus zelf eens zo’n flacon Mavadry aan te schaffen. Nu bijna twee maanden verder, heb ik een goed oordeel kunnen vormen. So let’s get this review started!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: Mavadry nail polish dryer

Merk: Mavala

Cijfer: 10

Belofte: Mavadry droogt de nagellak binnen enkele seconden. Vermindert schilferen en voorkomt vegen en vlekken. Brengt glans en geeft meer bescherming aan uw manicure.

Prijs: €8,95 voor 150ML via Douglas winkel en €10,12 via de online webshop van Douglas

Voordelen: Een lekkere grote flacon waar je heel lang mee kan doen. Je hebt namelijk helemaal niet veel nodig van dit product, om je nagels snel te laten drogen. Er zit een spray cap op waardoor je gemakkelijk over je nagels kunt sprayen. Verder valt de flacon lekker snel op door de rode kleur en is het eigenlijk best licht qua gewicht.

Ik ben echt heel erg verbaasd door deze spray. Want ik had toch wel mijn bedenkingen er bij. Ik heb bijvoorbeeld ook de Drip and Dry van OPI gehad. En die zorgde er niet alleen voor dat mijn nagellak sneller droogde, maar het liet ook sneller los. En bij de Mava dry heb ik daar helemaal geen last van gehad. Zelfs met vijf laagjes nagellak (base/top coat, twee keer een laagje gekleurde nagellak en crackle polish) was mijn nagellak echt binnen twee minuten helemaal droog. En mijn nagellak ging ook niet sneller chippen dan normaal.

Hierdoor was ik eigenlijk wel een beetje verbaasd. Ik ging dus eigenlijk zoeken naar nadelen van de Mava dry spray. Maar eerlijk is eerlijk, ik kan er geen eentje vinden. Ik heb ook meerdere merken geprobeerd met deze spray. Ik heb nagellak van Essie, OPI en Barry M gebruikt en gedroogd met deze spray. En ze bleven allemaal langer en beter zitten. Maar ook de glans die Mavala belooft, blijft lang aanhouden. Ook was ik bang dat mijn huid zou uitdrogen van de spray. Maar ook dat gebeurde niet.

PIN IT!

Nadelen: Tja, nadelen kon ik dus echt niet vinden bij deze spray. Je moet alleen wel goed de instructies lezen. Veel mensen doen dat nooit, dus let daar even op. Je moet deze spray pas aanbrengen nadat je het allerlaatste laagje nagellak en top coat hebt aangebracht. Je moet een minuutje wachten na de laatste laag en dan kun je de Mavadry aanbrengen. Als je de spray eenmaal hebt aangebracht, kun je er volgens Mavala niets meer over heen aanbrengen. Anders verstoor je het droog proces, denk ik.

Conclusie: De prijs is top in vergelijking met andere merken en soortgelijke producten. Je krijgt ook genoeg product om er zeker een half jaar mee te doen. Ik ben verkocht. Er is gewoon niets verkeerd aan de Mavadry en ik ben daar eigenlijk nog steeds verbaasd over. Het werkt dus met elk merk nagellak en je nagellak is binnen drie minuten droog. En dan bedoel ik ook echt droog. Je kunt je nagels stoten, aanraken en bewegen maar de nagellak is echt droog.

Kaya-Quintana

P.S. Ik ben super blij met deze spray. Heb jij wel eens een dergelijk product gebruikt?

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • Sonja Vogel

  Wow, klinkt echt geweldig! Ik moet dit hebben! Bij mij duurt het namelijk soms echt serieus uren voordat de nagellak echt ‘stoot droog’ is als het ware. Ga ik halen, bedankt! XX

  • Sophie
   Sonja Vogel

   Ja, dat heb ik ook en dan bedoel ik echt 4 uur. Als ik 1 dun laagje doe gaat het wel goed en die laat ik dan 1 uur drogen en het tweede laagje dat vaak nog dunner is is pas na 4 uur droog. Ik heb geen idee hoe het komt en ik heb het bij alle merken. Dus dit wil ik graag proberen !