Max Factor bronzing powder

Als het goed is liggen ze vanaf februari in de winkel in het Max Factor schap. De nieuwe Max Factor bronzing powder* komt heel gelegen, zeker nu de winter echt aan het doorzetten is. Wij dames willen dan af en toe een beetje kleur kunnen toevoegen, wanneer het ons uitkomt. In dit artikel laat ik je alvast zien hoe de Max Factor bronzing powder eruitziet in het echt. Ik heb de bronzing powder al getest, waardoor ik je er alles over kan vertellen.

max factor bronzing powder

Er zijn in ieder geval twee kleuren beschikbaar, namelijk Golden en Bronze. Beide bronzers vind je terug in de bekende ronde doosjes, waar Max Factor altijd gebruik van maakt voor poeders. Het zijn vrij grote ronde doosjes waardoor je lekker lang met een bronzer kunt doen. Daarnaast betaal je voor een doosje €12,99 wat naar mijn idee een redelijke prijs is voor deze bronzers.

max factor bronzing powder

Bronze en Golden

Mijn oog viel eigenlijk direct op de kleur Golden. Deze tint heeft een wat gele ondertoon en bevat heel kleine gouden glansdeeltjes. Je ziet ze meteen verschijnen als je de bronzer in het ligt houdt. De kleur Bronze is echt een wat bruinere bronzer, maar ook voorzien van de kleine gouden glansdeeltjes. De bronzers zijn heel zacht van structuur en bevatten erg veel pigment. Je hoeft de poeder slechts licht aan te raken met je penseel, want er komt genoeg kleur vanaf.

max factor bronzing powder review

Het vervagen ofwel blenden gaat ook erg goed. Ik gebruik graag een kabuki blush brush van Sigma om de bronzers aan te brengen. Hierdoor kun je strakke lijnen trekken en gemakkelijk vervagen. Je kunt met de Max Factor bronzing powder dus erg precies werken. Het enige wat ik jammer vind is de plastic verpakking. Op de een of andere manier vind ik ze niet erg stevig aanvoelen. En aangezien ik een kluns ben en vaak iets laat vallen, vrees ik dat ze snel zullen breken.

max factor bronzing powder golden

De kleur Golden

Laten we nog even kijken naar de kleuren. Zoals ik al eerder aangaf, vind ik de kleur Golden dus het mooiste. Bronze is wat bruiner en komt op mijn huid een beetje β€˜viezig’ over. Ik kom ermee weg, maar mooi vind ik het niet. Ik heb echt een bronzer met een gele ondertoon nodig. De kleur Golden is daarom mijn favoriet en gebruik ik erg graag. En alhoewel beide bronzers gouden glansdeeltjes bevatten, zie je deze slechts subtiel terug op de huid.

Wat is jouw eerste indruk van deze bronzers?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat via @KayaQuintana, see you there!

max factor bronzer powder swatches

Golden in actie

Max factor bronzer

De kleur Bronze

Max factor bronzer review

Bronze in actie

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Natasja

  Als deze twee bronzers voor mij lagen en ik er een kon kiezen, zou ik ook wel kiezen voor golden denk ik. Ik pas ook beter met gele ondertonen. Golden staat je inderdaad wel ietsjes beter als bronze, maar die staat je ook wel niet lelijk vind ik!

  • Kaya-Quintana
   Natasja

   Nee, hij staat niet lelijk maar de Golden versie is beter πŸ˜€

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana