Max Factor Masterpiece nude palettes

De Max Factor Masterpiece nude palettes liggen al een tijdje op mijn bureau. Ik liet ze eerder al zien in deze video en in dit artikel ga ik in op de details. Elk Max Factor Masterpiece nude palette* bevat acht kleuren. Je kunt kiezen uit een goud, rosé of taupekleurig palette. De paletten kun je kopen bij de drogisterij en ze kosten €19.99 per stuk. Naar mijn mening is dat best prijzig, want Max Factor blijft een drogisterijmerk. Zijn de paletten het geld waard?

max factor masterpiece nude palettes

Laten wij eerst eens kijken naar de verpakking, die is mooi en simpel. De verpakking is redelijk stevig en lichtgewicht. Reizen met een palette zal dus geen probleem zijn. Bij elk palette zit een sponsapplicator die ik nooit gebruik. Een spiegeltje moet je zelf verzorgen, want die zit niet in het palette. In elk palette vind je een matte highlight en enkele matte basiskleuren. Daarnaast zit er ook in elk palette een of meerdere shimmer eyeshadows.

max factor masterpiece nude palettes

Het eerste palette heet Cappuccino nudes, deze bevat beige en bruine tinten. Het tweede palette heet Golden nudes en zit vol met gouden en bronzen tinten. In het laatste palette genaamd Rose nudes, vind je paarse en roze tinten. Alle paletten zijn naar mijn mening voorzien van een goede mix van tinten. Ze zien er ook prachtig uit en de oogschaduw is volgens Max Factor gebakken.

max factor cappuccino nudes palette

De intensiteit van de oogschaduw is volgens Max Factor makkelijk op te bouwen. De structuur is in ieder geval boterzacht, helaas iets te zacht. Tijdens het opmaken merkte ik redelijk wat fall out op. Tevens vervaagt de oogschaduw erg snel en is de kleur al snel minder intens. Je moet dus aardig wat laagjes aanbrengen om de kleur intens te houden. Wat mij opviel is dat zodra ik start met vervagen ofwel blenden, de kleuren niet op hun plek blijven zitten.

max factor golden nudes palette

Op de foto’s in dit artikel heb ik de Too Faced Shadow insurence onder de oogschaduw gebruikt. Maar zelfs deze fantastische primer, kreeg het niet voor elkaar om de kleuren goed op hun plek te houden. Het kost dus wat meer werk om de oogschaduw intens en op de juiste plek te krijgen. Veel kleuren vervagen snel en de shimmer eyeshadows vervliegen bijna meteen.

max factor rose nudes palette

Ja, de kleuren van de paletten zien er erg mooi uit. Toch zou ik de paletten zelf niet aanschaffen, want ik vind de kwaliteit minder goed dan verwacht. Erg jammer, want ik heb ook oogschaduw paletten van Max Factor die heel goed werken. Het irriteert mij ook dat de kleuren uiteindelijk een grote vlek lijken, omdat ze zo snel vervliegen. Ik zeg dus nee tegen de Max Factor Masterpiece nude palettes. Ik denk namelijk dat je bij andere merken voor minder geld een beter palette kunt vinden.

Wat is jouw eerste indruk van deze paletten?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, see you there!

Max factor masterpiece nude palette

Cappuccino nudes

max factor masterpiece nude palette swatches

Max factor masterpiece nude palette review

Golden nudes

max factor golden nudes palette swatches

max factor masterpiece palette review

Rose nudes

Max factor rose nudes swatches

max factor gold eyeshadow

Golden nudes in actie

max factor masterpiece nude palette look

max factor rose nudes look

Rose nudes in actie

Max factor rose nudes palette look

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • femketje

  die met roze tinten is zooo pretty 😀 maar ik ben dan ook een UD naked 3 palette junkie haha XD

  • Kaya-Quintana
   femketje

   Me too 😀