Melvita Nectar de roses day cream

Ik ben verbaasd want het gaat nog steeds goed met mijn huid. Dat is iets nieuws voor mij, want meestal heb ik tijdens deze tijd van het jaar last van eczeem. Dit jaar heb ik snel mijn huidverzorging aangepast voor de herfst en wintertijd. Mijn huid is namelijk onvoorspelbaar, maar ik leer er steeds beter mee om te gaan. Voor deze herfstachtige dagen gebruik ik nu de Melvita Nectar de roses day cream. Deze Melvita day cream* is echt een toppertje!

Melvita Nectar de roses day creamPIN IT!

Ten eerste moet ik je echt even vertellen over de handige verpakking. De crème zit namelijk in een tube met een pompje. Vooral dat pompje is een uitkomst omdat hierdoor hygiënisch werken heel makkelijk is. Dat is erg belangrijk voor mensen met eczeem. De Melvita Nectar de roses day cream blijft namelijk onaangeraakt tot deze uit de tube wordt gepompt, handig! Tevens is de tube echt handig voor in je tas tijdens het reizen, deze kan namelijk niet breken zoals een glazen pot.

Melvita Nectar de roses day cream

De crème zelf is lekker vloeibaar en voelt verkoelend aan op mijn huid. De dagcrème trekt ook razendsnel in waardoor ik lekker snel kan starten met mijn make-up. Meestal merk ik aan het einde van de dag dat mijn huid toch weer wat droog aanvoelt. Maar de Melvita Nectar de roses day cream houdt mijn huid echt de hele dag gehydrateerd. Het fijne van de ingrediënten in Melvita producten, is dat ze organisch en biologisch zijn.

Melvita Nectar de roses day cream review

Ik moet eerlijk zeggen dat ik daarom veel fijner smeer. Mijn huid reageert namelijk al snel op synthetische ingrediënten zoals parabenen en parfumstoffen. Alhoewel die ook in deze crème zitten, lijken ze mijn huid niet te irriteren. Deze ingrediënten staan ook helemaal onderop de ingrediëntenlijst, wat inhoudt dat vergeleken bij de rest van de ingrediënten er weinig van inzit.

melvita day cream

De cream kost €25,90 (40 ml) wat naar mijn mening een redelijke prijs is. Ik heb namelijk duurdere crèmes in de kast staan die minder goede resultaten boeken. Je kunt de Melvita Nectar de roses day in de ochtend en avond gebruiken. De prijs en kwaliteitverhouding vind ik in ieder geval goed. Ik denk wel dat ik er niet zo lang mee kan doen als met een gewone pot dagcrème. Ik heb namelijk iets meer van deze cream nodig om mijn hele gezicht te bedekken. Gelukkig maakt de prijs en het resultaat dit weer goed.

Heb jij al iets van Melvita getest?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer beauty updates, see you there!

melvita rose cream

Melvita Nectar de roses day cream review

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.