MUA luxe highlight shimmer stick

Oeh, een nieuwe highlighter! Yes, deze keer vertel ik je graag over de MUA luxe highlight shimmer stick.* Deze stick kun je aanschaffen bij het Kruidvat voor €5,99. Een zacht prijsje voor een highlighter die het naar mijn mening goed doet. Laat ik eerst even inzoomen op de verpakking, die heeft een echte budget look en feel. De huls is namelijk van plastic en voelt niet heel stevig aan. Tijdens het reizen moet je dus een beetje oppassen dat de dop niet losschiet.

MUA luxe highlight shimmer stick

De stick kun je overigens wel makkelijk omhoog en omlaag draaien. De kleur van de highlighter vind ik echt heel erg mooi. De MUA luxe highlight shimmer stick heeft een mooie beige ondertoon, met gouden en zilveren glansdeeltjes. De highlighter geeft snel af door de romige structuur en is makkelijk op de huid uit te werken. Ik heb zelf de highlighter met een face shape brush van Zoeva aangebracht en dat ging perfect.

MUA luxe highlight shimmer stick review

De highlighter is behoorlijk dekkend dus met een dun laagje kun je een mooie glow creëren. Omdat de structuur erg romig is moet je wel oppassen tijdens het aanbrengen. Je brengt namelijk al snel te veel aan, waardoor de highlighter op je huid kan ophopen. Van de MUA luxe highlight shimmer stick kun je dus het beste een dun laagje aanbrengen. Wil je toch iets meer dekking? Breng dan een extra dun laagje aan, zo blijft de highlighter mooi op je huid liggen.

MUA luxe highlight shimmer stick

Zoals je op de foto’s in dit artikel kunt zien, valt deze highlight redelijk goed op in het daglicht. In de avond zie je echt een prachtige glow verschijnen, die de huid opfrist omdat de highlighter een beige ondertoon heeft. Door die beige ondertoon zal deze highlighter ook erg mooi staan op diverse huidkleuren. De highlighter zal niet snel grauw uitslaan op je huid door de warme ondertoon.

MUA highlight shimmer stick

Ik wil je wel graag aanraden om deze highlighter niet met je vingers aan te brengen. De structuur is te romig en kan er dus dat je foundations vlekkerig achterblijft. De highlighter blijft namelijk goed plakken aan de huid en dus ook aan je vingers. Je zou de highlighter eventueel wel voor het afpoederen kunnen aanbrengen, dan kun je deze goed mengen met je foundation. De highlighter zorgt in ieder geval voor een prachtige hollywood glow, zonder onnodig grote glitters.

Ik vind de MUA luxe highlight shimmer stick in ieder geval een super goede budget highlighter.

Kaya-Quintana

P.S. Like mijn blog op Bloglovin, thanks!

MUA luxe highlight shimmer stick swatches

MUA luxe highlight shimmer stick swatches

Drie laagjes van de highlighter

mua highlighter stick swatches

mua highlighter stick review

mua luxe highlighter swatches

Een beetje highlighter op de appeltjes van mijn wangen

MUA luxe highlight shimmer stick kopen

mua highlight stick review

MUA luxe highlight shimmer stick kruidvat

mua highlighter stick

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.