MUA Luxe Velvet Lip Lacquers pastel collection

Eerder liet ik je al de MUA Luxe Velvet Lip Lacquers op mijn blog zien. Deze lip lacquers kwamen uit voor de Kylie Jenner lip kits en doen het super goed. De MUA Luxe Velvet Lip Lacquers* kosten namelijk slechts €4,99 bij het Kruidvat. Daarnaast hebben ze een paar heel toffe kleuren in de collectie en deze herfst komen er in Nederland nog vijf tinten bij. In Nederland hebben wij helaas niet alle kleuren van de gehele MUA Luxe Velvet Lip Lacquer collectie.

mua luxe velvet lip lacquers

Gelukkig krijgen wij wel de mooie pasteltinten genaamd Dash, Halcyon, Passion, Unity en Harmony. Ik kreeg er drie tijdens een persevent en ik laat ze graag aan je zien. Op de foto’s in dit artikel zie je Harmony, Passion en Unity. Harmony is een heel mooie nude tint, die ik eerder deze week in mijn Get ready with me video gebruikte. Harmony heeft namelijk geen roze ondertoon, waardoor deze tint goed bij mijn huidkleur past.

mua luxe velvet lip lacquers pastel

De kleur Passion is wat feller en knalt echt goed van mijn lippen af. Deze oranje tint past mooi bij het herfstseizoen en zorgt voor wat warmte in je gezicht. Passion zal ongetwijfeld ook erg mooi staan bij de getinte en donkere dames onder ons. Zelf zou ik deze tint combineren met een smokey eye. Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste tint die ik kreeg, een heel mooie lila tint.

mua luxe velvet lip lacquers pastel collection

Yes, Unity is lila en daar moet je wel van houden. Het is zoals je op de swatch foto’s kunt zien, een redelijk bleke versie van lila. Voor deze kleur moet ik wel de rest van mijn make-up aanpassen. Want alhoewel ik deze kleur erg mooi vind, komt mijn huid er wel wat flets van over. Voor Unity moet ik dus echt even mijn glamour looks uit de kast trekken. Ik ben in ieder geval blij met mijn nieuwe aanwinsten en ben benieuwd naar wat jij ervan vindt.

Welke nieuwe MUA Luxe Velvet Lip Lacquer vind jij het mooiste?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer updates, thanks babe!

mua velvet lip lacquers

mua luxe velvet lip lacquers swatches

Passion, Unity en Harmony

mua luxe velvet lip lacquers swatches

mua luxe velvet lip lacquers swatches

mua luxe velvet lip lacquer harmony

Harmony

mua luxe velvet lip lacquer unity

Unity

mua luxe velvet lip lacquer passion

Passion

mua luxe velvet lip lacquers

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.