nagels

My lifesaver van Nicole by OPI

Oh boy! Wat een mooi kleurtje is dit zeg, ik ben verliefd! Ik liet mijn nieuwste aanwinst al zien in mijn laatste haul video. Maar nu heb ik eindelijk een goede swatch van deze heerlijke nagellak. Deze nagellak is van Nicole by OPI en is van de Justin Bieber collectie. De kleur heet My lifesaver en word door OPI beschreven als een mintgroene kleur. Zelf vind ik deze kleur ook wel eens een beetje blauw overkomen. Maar ongeacht hoe hij overkomt, deze kleur vind ik gewoonweg prachtig.

Ik heb van deze nagellak twee laagjes aangebracht en een top coat van Sally Hansen. In principe was één laagje al genoeg. Maar omdat ik hem zo lang mogelijk op wil houden, heb ik een tweede laagje aangebracht. Deze nagellak is vrij mat vergeleken bij andere nagellakken die ik van OPI heb. Maar dat vind ik wel mooi passen bij deze nagellak kleur. Zelfs met de top coat van Sally Hansen is deze nagellak niet overdreven glanzend. Voor €11,95 heb je deze mooie nagellak helemaal voor jezelf. Ik kreeg ook al een paar keer de vraag of deze nagellak in elke Douglas komt. Dat weet ik niet zeker maar ik ga er van uit dat dit wel zo is.

Geniet nog even met me mee van deze mooie kleur!

Kaya-Quintana

Nicole by OPI

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Fee_DP
  31 januari 2012 at 17:36

  Wauw! Mag ik eens iets vragen; Krijg jij geen stress van je lange nagels? Iedere keer als mijn nagels lang worden moet ik ze gewoon afknippen omdat ik overal blijf haperen etc.. 🙂 (Niet gemeen bedoeld hoor!) 

 • Reply
  Femke Vrieswijk
  31 januari 2012 at 18:24

  super pretty 😀

 • Reply
  Miranda
  31 januari 2012 at 19:48

  wat een mooie kleur;D

 • Reply
  Lisa Linse
  31 januari 2012 at 21:29

  Wauw, mooie kleur zeg! En leuke ringen draag je, die uilen ring heb ik zelf ook 🙂 x

 • Reply
  nathalie
  31 januari 2012 at 22:12

  WOW wat een mooie kleur en wat heb jij mooie nagels!

 • Reply
  Allisha
  1 februari 2012 at 17:38

  echt waar super kleur en o prachtig

 • Leave a Reply