nails video

Nagels: Barbie glitz nail art

Op Instagram plaatste ik een foto van mijn nieuwe nail art. Ik kreeg vrijwel direct de vraag om er een tutorial van te maken. En uiteraard mijn lieve snoepjes, doe ik dat met alle liefde voor jullie. Ik start direct met een goede Barbie roze kleur om die vervolgens aan de vullen met veel glitter en glans. Want nu mijn nagels weer lang zijn kan ik weer naar hartenlust los gaan met mijn nail art goodies. Benieuwd naar hoe mij nagels ineens zo lang zijn? Lees dan even dit artikel voordat je verder gaat.

barbie nail art

En voor de dames die niet willen wachten, heb ik hier alvast de boodschappenlijst:

• Basecoat maakt niet uit welk merk
Lovie dovie van Essie
• Princesses rule van OPI
• Glorious aquarius nail art topper van Essence
• Ultra gloss nail shine top coat van Essence
• Rhinestones via Ebay of Action
• Dotting tool van Essence of Ebay
Mava dry spray

Vervolgens kun je de onderstaande video bekijken en daarna zelf aan de slag gaan. Laat elke laag nagellak goed drogen voordat je verder gaat. Met geduld kom je verder, trust me! Oh en voordat je aan de slag gaat even naar de wc gaan helpt ook. Ik kan je vertellen dat ik zelf vaak mijn nagels heb verpest omdat ik moest plassen, not good! Vergeet niet een foto te maken van je nagels als je klaar bent. Tag mij vervolgens via Instagram met de hashtag #kayaquintana zodat ik jouw mooie nagels kan zien.

Ready to go?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Deel het op Facebook, thanks sweetie!

glitzy nail art tutorial

nail art met rhinestones

barbie pink nail art

You Might Also Like

 • oeh i love it 😀

 • Heel leuk gedaan!

 • Oeeh wat een leuke zoete nail-art!

  • Kaya-Quintana

   Hihi yes!

 • Leuk gedaan!

 • Hele leuke nail-art! Super dat je een tutorial geplaatst hebt 🙂

 • Ziet er mooi uit Kaya!

 • Puck

  Echt heel leuk lekker zomers ook daar houden we van!!!

  • Kaya-Quintana

   Yay, missie geslaagd 😀

 • Wat een mooie zoete nail art.

 • Jannekevz

  I LOVE IT