Nagels: Endless purple pursuit van OPI Infinite shine

Yes, door nagellak kleuren zoals deze van OPI word ik echt blij. Ik krijg dan direct zin om te bloggen en daarom vind je vandaag weer eens een nagellak artikel op mijn blog. Van OPI kreeg ik de nieuwe Infinite shine herfstkleuren om te testen. In mijn vlogs zag je al een aantal kleuren voorbij komen, maar in dit artikel show ik graag de kleur Endless purple pursuit*Β van OPI. Het is een van de mooiste kleuren paars die ik in mijn collectie heb, echt waar!

opi endless purple pursuit

Zoals alle OPI Infinite shine nagellakken is de textuur van Endless purple pursuit romig maar vloeibaar genoeg om makkelijk aan te brengen. Ik heb zoals altijd twee laagjes gebruikt en de bijbehorende gloss top coat aangebracht. Zoals je op de foto kunt zien is de paarse nagellak super intens. Nu mijn nagels wat langer zijn, vind ik zo’n egale tint erg mooi. Je kan dan goed de lengte van mijn nagels zien en de kleur springt echt in het oog.

opi endless purple pursuit swatches

De reden waarom ik zo gek ben op deze kleur, is omdat het nu echt een feestje is om naar mijn nagels te kijken. Iedere keer als ik naar mijn handen kijk denk ik: Ja, dat ziet er goed uit! Sowieso vind ik paars een mooie elegante kleur en zeker omdat Endless purple pursuit wat donkerder is. Wist je trouwens dat paars vroeger enkel door royalty werd gedragen? Wat ook erg goed is om te weten is dat deze nagellak tot een week goed blijft zitten.

Wat vind jij van de kleur Endless purple pursuit, hit of shit?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Instagram voor meer updates, see you there!

opi endless purple pursuit

paarse nagellak

paarse nagellak opi

opi infinite shine endless purple pursuit

Comments
 • femketje

  super gaaf kleurtje πŸ˜€

 • Anita

  Wat een super kleurtje!

  • Kaya-Quintana
   Anita

   Yes en deze bleef super lang zitten

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana