Nagels: Hema Quick dry silicon drops

Quick dry silicon drops van de Hema voor je nagels, is het wat? Ik was er in ieder geval erg benieuwd naar want deze druppeltjes kosten maar €3,30. Dat is een stuk goedkoper dan de Dry drops van OPI, het merk dat als één van de eerste dit soort druppeltjes uitbracht. Het idee van de Dry drops is dat je maximaal twee druppeltjes over je nagellak aanbrengt, nadat je de nagellak een minuut hebt laten drogen.

hema quick dry silicon drops

Vervolgens moet de nagellak door de Dry drops sneller drogen. Zo gezegd en dus zo gedaan maar helaas ben ik niet zo blij met het resultaat. Ten eerste gleed de vloeistof van de Dry drops zo van mijn nagels. Alles kwam op de rest van mijn handen terecht waardoor mijn handen super glad werden. Het dopje op het flesje van de Dry drops draaien ging dan ook alles behalve makkelijk.

quick dry drops voor je nagels

Vervolgens droogde mijn nagellak helemaal niet zo snel als beloofd of ook maar een beetje sneller. De nagellak op de nagel van mijn wijsvinger was na tien minuten nog niet droog. Helaas pindakaas, ik kon die nagel weer opnieuw lakken. De andere nagels waren wel netjes maar als ik er met mijn vingertop overheen ging, dan zag ik rimpeltjes in de nagellak ontstaan.

hema quick dry silicon drops

Jammer de pammer maar helaas is dit product van de Hema niet naar mijn zin. Als het gaat om mijn nagellak ben ik heel erg kritisch. Ik wil dat alles in één keer goed zit en snel droogt zodat ik lekker verder kan tutten. Helaas krijg ik dat niet voor elkaar met deze druppeltjes. Ik houd het voorlopig dus maar even mijn favoriete Dry spray van Mavala. Uiteraard ben ik wel benieuwd naar jouw ervaring met deze Dry drops.

Vind jij deze Dry drops goed?

Kaya-Quintana

P.S. Handig artikel? Like en volg dan via Instagram, thanks!

hema dry drops

silicon drops to dry nailpolish

druppeltjes om je nagellak snel te laten drogen

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • pamela

  erg jammer! ik had wel gehoopt dat deze goed zou zijn 😛 misschien is die van essence wat?

 • Bianca

  Jammer dat ze hun werk niet doen! Ik heb lang geleden zoiets gekocht van Essence en het werkte best wel goed eigenlijk 🙂

  • Kaya-Quintana
   Bianca

   Ja, deze van Hema kostte teveel tijd. Na tien minuten was alles pas een beetje droog 🙁 Ik ga die van Essence ook maar eens proberen. Dank voor de tip!

 • Wen.

  Jammer dat dit niet werkt. Ik gebruik ook die van Essence. Werkt goed en maar 2 euro!

 • Zoe

  Heb deze gisteren ook gekocht, het gleed inderdaad van je nagels af maar mijn nagels waren binnen de 2 seconden droog! Raar dat het bij jou niet werkt x

 • Erica

  Jammer dat het bij jou niet werkt, bij mij werkt het prima.