Nagels: Kaya’s favoriete nail art tools

Tijd voor een update over mijn favoriete nail art producten want mijn nagels zien er de laatste tijd weer veel beter uit. Hierdoor kan ik weer lekker aan de slag met het versieren van mijn nagels. Als je wilt weten hoe ik dat doe, dan kun je daarom deze playlist bekijken die vol staat met mijn nail art designs. Alhoewel ik in elke video en elk bijbehorend artikel vertel welke producten ik gebruik, krijg ik er nog steeds veel vragen over. In dit artikel geef ik je daarom een uitgebreide lijst van de producten die ik graag gebruik per product en merk. So let’s get jiggy with it!

glitzy milk shake nail art

Nagellak:

• OPI heeft prachtige basis kleuren maar ook genoeg glitter, shimmer en special effect nagellakken
• Nicole by OPI is het zusje van OPI. Deze collectie bevat aparte kleuren, glitters in allerlei vormen zoals hartjes en mooie limited editions
• Essie heeft prachtige french manicure kleuren maar ook vaak prachtige limited editions.
• Essence heeft prachtige budget nagellakken. Mijn favorieten zijn de special effect toppers, de tip painters en de nail art twins
Anny nail polish heeft ook prachtige kleuren. Ik heb enkele neutrale kleuren uit hun collectie en die blijven lang zitten en zijn heel gepigmenteerd
• Herôme is van Nederlandse bodem en heeft enkele prachtige statement kleuren waar elke nail art lover iets aan heeft. Tegenwoordig brengen ze ook mooie limited editions uit zodat je jouw desings nog specialer kunt maken.

herome shatter nagellakPIN IT!

Top coats:

• OPI heeft een top coat die er voor zorgt dat de nagellak minder snel afbladdert. Tevens ben ik gek op deze top coat omdat deze een prachtige glans verzorgt
• Essence heeft de Studio nails Ultra gloss nail shine top coat. Dit is wat mij betreft de budget variant van de OPI top coat. Een stuk goedkoper maar deze top coat doet zeker niet onder voor die van OPI. Ik gebruik de laatste maanden dan ook steeds deze top coat
• Sally Hansen heeft de Double duty strengthening base and top coat, echt een fantastische multifunctionele top coat die ik standaard in de kast heb staan.
• Mavala heeft de Mava dry spray, hier heb ik je de afgelopen maanden al vaak over verteld. Met deze spray breng je een dun laagje aan over je laatste laagje nagellak. Vervolgens droogt de nagellak super snel, gaat het nog meer glanzen en blijft mijn manicure zeker vijf dagen perfect zitten.

color blocking nail art

Verzorging:

• Wederom is Sally Hansen hier een winnaar met Hard as nails. Deze nagelverharder heeft mij echt geholpen toen mijn nagels snel braken omdat ze droog en broos waren. Ik gebruikte deze nagelverharder onder en boven mijn nagellak en het zorgde voor stevige nagels en prachtige manicures
• Burt’s bees almond milk beeswax hand cream heeft mijn droge handen, nagelriemen en nagels goed geholpen. Vooral in de winter zijn mijn nagels droog en de amandelmelk hielp erg goed met het soepel houden van mijn nagels. Dit voorkwam het afbreken en afbladderen van de bovenkant van mijn nagels.
Arganolie van arganwinkel.nl heeft mij de afgelopen positief verrast. Ik merkte vooral bij mijn nagels een verschil op want die zijn na gebruik direct soepel. Droge nagelriemen en eventuele velletjes verdwijnen ook als ik deze olie enkele dagen gebruik

nicole by opi glitter nagellak met hartjes

Tools:

• Ik gebruik nu ruim vier jaar een glazen nagelvijl. Ik had er eerst eentje van Sephora die ik liet vallen waardoor de vijl brak. Nu heb ik er eentje van Herôme die ik in mijn eerste Glossybox kreeg. Naar mijn mening is een glasvijl de beste vijl voor je nagels en kun je er jaren mee doen.
• Ik heb een setje nail art penselen gekocht via Ebay. Ik was nog geen €5,- kwijt en heb nu diverse penselen in diverse diktes en lengtes. Hiermee kun je gemakkelijk designs maken en als het ware tekenen op je nagels
• Dotting tools gebruik ik ook graag, deze kocht ik ook via Ebay. Ik heb een setje met verschillende maten gekocht. Deze tools gebruik ik bijvoorbeeld om strass steentjes op te pakken en te plaatsen op mijn nagels. Je kunt er ook mee tekenen en figuurtjes mee creëren
• Nagelwieltjes zijn handig om nail art op te oefenen. Daarom kocht ik enkele setjes via Ebay. Nagelwieltjes kun je ook gebruiken om een voorbeeldje van een nagellak te maken. Zo hoef je niet door je collectie te zoeken om de perfecte kleur te vinden.
• Strass steentjes, nail art beads en stickers koop ik ook vaak via Ebay. Ik kan je geen specifieke verkoper geven, het is vaak gewoon even zoeken en dan kom je op Ebay de mooiste dingen tegen
• Stamp sets kun je tegenwoordig overal krijgen. Essence heeft er eentje en als je een volledige set wilt kun je het beste terecht bij Konad

mint groene nail art

Yes, het is een hele lange lijst en hopelijk heb je er wat aan. Ik zal deze lijst blijven updaten zodat jij ook van mijn nieuwste vondsten kun profiteren. Zet dit artikel dus in je favorieten als je ook van nail art houd. Uiteraard hoor ik graag van je wat jouw nail art must haves zijn want ik ben altijd op zoek naar the next best thing.

Bedankt voor het lezen,

Kaya-Quintana

P.S. Handig artikel? Deel het met vriendinnen en like via Bloglovin, thanks!

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.