Nagels: Meet me at the star ferry van OPI

Nail polish addict? Guilty as charged! Toen ik nog bij Sephora werkte en OPI daar werd verkocht, heb ik aardig wat nagellakjes gekocht. Waaronder een van mijn favoriete kleuren uit de standaard collectie. Op de foto’s in dit artikel zie je Meet me at the star ferry van OPI. Het is overduidelijk een paarse nagellak en daar heb ik een zwak voor. Echter is deze paarse nagellak anders dan anders.

meet me at the star ferry van opi

Het is een prachtige dieppaarse nagellak met een metallic finish. Echter komt deze nagellak soms zo donker over dat deze mat lijkt. Ik kan er uren naar blijven kijken en het zilveren glansdeeltje trekt iedere keer weer mijn aandacht. Omdat deze nagellak een metallic finish heeft, heb ik meestal drie laagjes nodig om de kleur egaal te krijgen. Maar als de kleur er eenmaal goed op zit, blijft deze met een top coat zeker vijf tot zeven dagen op mijn nagels zitten.

meet me at the star ferry opi

Ik weet dat je deze kleur niet vaak voorbij ziet komen, echter vind ik Meet me at the star ferry van OPI echt de moeite waard om eens te proberen. Persoonlijk vind ik het ook een elegante kleur die ik graag draag. Het is een kleur waarmee ik op kantoor kan verschijnen maar ook prima naar een feestje kan dragen. Ben je dus nog op zoek naar een mooie paarse nagellak die anders is dan anders, dan is dit de beste keus.

Wat vind jij van Meet me at the star ferry?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, see you there!

meet me at the star ferry swatches

paarse nagellak opi

paarse metallic nagellak

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana