Nagels: OPI New Orleans collectie

Yasss, de OPI New Orleans collectie ligt vanaf 22 februari in de winkels. And let me tell you, ik ben aangenaam verrast door deze collectie. Ik wil zelf namelijk al jaren naar New Orleans toe, nadat ik zoveel mooie verhalen heb gehoord over deze mooie stad in Amerika. Ik vind het dan ook superleuk dat OPI er nu een nagellak collectie op heeft gebaseerd. De collectie bestaat uit twaalf kleuren waarvan ik zes kleuren* ontving. Letโ€™s check it out!

opi new orleans collectie

Op de fotoโ€™s in dit artikel zie je dus zes kleuren uit de OPI New Orleans collectie. De collectie bevat kleuren die je terug kunt vinden in het kleurrijke New Orleans. Deze stad staat bol van de Franse en Spaanse invloeden en is bekend om het Mardi gras festival. Tijdens het Mardi gras festival draagt iedereen ketting van gekleurde bolletjes. Sommige van die kleurtjes vind je ook terug in de nagellak collectie.

opi new orleans nail polish

De nagellak collectie is wederom van goede kwaliteit. Zoals je op de foto kunt zien zijn de nagellakjes na twee lagen dekkend genoeg. Alhoewel de kleuren Let me Bayou a drink en Show us your tips wellicht een extra laagje kunnen gebruiken. Deze twee kleuren zijn dan ook te plaatsen onder de shimmer categorie. Ze bevatten kleine glansdeeltjes en zijn zacht van kleur.

opi new orleans collection

De overige nagellakjes zijn lekker romig van structuur en hebben een zachte glans finish. Er zit niet echt een duidelijke lijn in de collectie qua kleuren. Echter is de stad New Orleans ook niet echt voorzien van een structuur. Je vindt in de OPI New Orleans collectie dan ook diverse kleuren terug, die wijzen naar gebeurtenissen en plakken in deze stad. Zo vind je rondom New Orleans veel moerassen waar OPI op inspeelt met de kleur Iโ€™m sooo swamped!

Welke kleur past het beste bij jou?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, see you there!

new orleans nagellak collectie

opi new orleans collectie swatches

opi new orleans

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.