Nagels: OPI soft shades pastel collectie

Dit artikel is voor meisjes die van zoete en lieve kleurtjes op de nagels houden. OPI maakt ons namelijk blij met heel mooie nagellakjes in pastelkleuren. De OPI soft shades pastel collectie* bestaat uit zes kleuren waar je meteen blij van wordt. Ik in ieder geval wel want ik hou van pastelkleuren op mijn nagels. Ik vind pastelkleuren namelijk wat zachter overkomen en bij meerdere outfits en accessoires passen.

opi soft shades pastel

Als jij ook van pastelkleuren houdt, dan stelt de De OPI soft shades pastel collectie jou niet teleur. In de collectie vind je een lila, zalmroze, blauwe, gele, crΓ¨me en groene tint. Per flacon betaal je €14,95 maar je kunt ook voor de miniset met vier kleuren voor €22,95 gaan. Ze zijn in ieder geval vanaf 11 april verkrijgbaar en ik ben dus ruim op tijd om je vast de swatches te laten zien. In principe zijn alle kleuren redelijk dekkend, echter zien ze er met twee laagjes beter uit.

opi soft shades pastel collectie

I am what I amethyst, It’s a boy en It cost me a mint

Op de onderstaande swatch foto vind je alle kleuren terug. Ik lak altijd doorzichtige nepnagels zodat je goed kunt zien hoe de kleuren overkomen. Zoals je kunt zien ligt er een zacht glansje over de nagellak heen na het drogen. Ik heb er geen top coat overheen aangebracht, dus er zit vanzelf al aardig wat glans op. Wat mij betreft is de De OPI soft shades pastel collectie geslaagd en ben ik heel blij met deze nieuwe kleuren. Tijd om de nagels te lakken!

Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, thanks!

opi soft shades

It’s in the cloud, One chic chick en Stop I’m blushing

pastelkleurige nagellak

opi soft shades nagellak

soft shades pastel nagellak

opi soft shades pastel swatches

opi soft shades pastel review

I am what I amethyst, Stop I’m blushing, It’s a boy, One chic chick, It’s in the cloud en This cost me a mint

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana