Nagels: OPI Venice collection

Oh yes, OPI heeft een nieuwe collectie uitgebracht voor de herfst en winter. De OPI Venice collection bevat vijftien kleuren waaronder drie limited editions. Volgens OPI zijn de kleuren gebaseerd op de mode uit de barokperiode. Daarom vind je in deze collectie warme en rijke kleuren voor op je nagels. Tevens vind je in deze collectie enkele koele kleuren die lekker knallen. Zelf ontving ik negen kleuren* die ik je graag laat zien, are you ready?

OPI venice collection

Ik start graag met de lichtere tinten die ik kreeg. Op de onderstaande foto zie je een mooie selectie van twee lichte kleuren en drie nagellakjes met een sterke aardetint erin. Mijn favoriete kleur uit deze selectie is de kleur Be there in a prosecco. Deze kleur is een prachtige crèmekleur, die mijn nu nog bruine handen nog bruiner laat overkomen. Deze kleur heb ik dan ook met plezier gedragen toen het zonnetje vorige week scheen.

opi venice collectie

Van links naar rechts: Be there in a Prosecco, Purple palazzo pants, Baroque but still shopping (LE), Worth a pretty penne en It’s a piazza cake

Alle kleuren uit deze collectie zijn overigens van topkwaliteit. Ze bevatten veel pigment en na twee laagjes dekken ze perfect. Dit zijn de type nagellakjes van OPI waar ik van houdt. Ze zijn namelijk makkelijk aan te brengen en omdat ze dekkend zijn, scheelt het mij een hoop tijd. De laatste tijd heb ik het namelijk erg druk en veel tijd voor mijn nagels heb ik niet. Tevens vind ik het prettig dat deze collectie veel herfstkleuren bevat, die bij mijn garderobe aansluiten.

opi venice collection

Van links naar rechts: O suzi mio, Venice the party (LE), St. Mark’s the spot (LE) en My Gondola or yours?

Dit najaar zullen we namelijk veel donkergroen, geel en bruine tinten in de kledingwinkels vinden. Als je net als ik van de kleine details houd, dan zal je het ongetwijfeld waarderen dat de kleuren uit de Venice collectie daarbij passen. Ik reken mijn nagels namelijk graag bij mijn outfit. Lekker lakken dus, zeker met deze nieuwe collectie! Ik vergeet je bijna te vertellen dat je de collectie vanaf 25 augustus in de winkel kunt vinden.

opi venice collection swatches

Een grote flacon van 15 ml kost je €14,95, maar je kunt ook gaan voor een minisetje met vier kleuren voor €22,95. Overigens zijn alle kleuren ook verkrijgbaar in de gel color variant. Dus ook de dames die graag voor een nog stevigere nagellak gaan kunnen bij OPI terecht. Uiteraard ben ik ook erg benieuwd naar welke kleuren in deze collectie jou aanspreken. Het volledige overzicht kun je binnenkort op de OPI site vinden.

Hopelijk vind je deze sneak peek net zo leuk als ik,

Kaya-Quintana

P.S. Lacquer up girls!

opi venice swatches

opi Be there in a prosecco

Be there in a prosecco

opi purple palazzo pants

Purple palazzo pants

opi baroque but still shopping

Baroque but still shopping

opi worth a pretty penne

Worth a pretty penne

opi its a piazza cake

It’s a piazza cake

opi venice collection swatches

opi venice collection swatches

opi o suzi mio

O suzi mio

opi venice the party

Venice the party?

opi st marks the spot

St. Mark’s the spot

opi my gondola or yours

My gondola or yours?

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana