Nagels: Special effect nagellak in Glitter pink van Hema

Can I get an amen!? Want deze nagellak is echt prachtig! Vorige week was ik op zoek naar een nagellak die qua kleur bij elke make-up look past. Daarnaast moest de nagellak lekker feestelijk zijn. Bij Hema vond ik dus de Special effect nagellak in Glitter Pink. Ik was meteen verliefd toen ik deze nagellak zag. Echt roze is deze nagellak niet want de kleur lijkt eerder op een zogenaamde rose gold oftewel rosΓ© gouden tint.

special effect nagellak in glitter pink

Ik was wel een beetje bang dat het gewoon een doorzichtige nagellak met een paar glitters erin zou zijn. Maar met twee laagjes van deze nagellak zijn je nagels voorzien van een prachtige glitter look. Je hebt wel echt twee laagjes nodig, want anders heb je niet genoeg glitters om je nagels mee te bedekken. Met twee laagjes is deze nagellak behoorlijk dekkend en glanzen je nagels van alle kanten in het licht, love it!

rose gold nail polish

Overigens was de nagellak sneller droog dan ik had gedacht. Ik heb er wel een wat duurdere top coat overheen aangebracht van OPI. Ik heb de Gloss top coat gebruikt omdat je met die top coat werkelijk elke nagellak long lasting kan maken. Deze Special effect nagellak in Glitter Pink blijft nu dus ook lekker lang zitten. En dat terwijl deze nagellak maar €3,75 kost bij de Hema, nice!

Is deze Special effect nagellak ook iets voor jou?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Instagram voor meer nail art updates, thanks!

roze glitter nagellak

glitter pink nagellak van hema

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana