Nagels: Substantially tan van OPI

Oh, OPI… Jij en ik zullen altijd vriendjes zijn, zeker als jij zulke mooie nagellak kleuren blijft maken. In dit geval is Substantially tan van OPI een van de mooiste kleuren die ik ooit op mijn nagels heb gehad. Het is ook geen geheim dat ik houd van die zachte tinten. Die vind ik namelijk heel elegant staan en ze passen bij elk outfit ongeacht de kleur. Over deze nagellak kleur kreeg ik dan ook meteen complimentjes.

Substantially tan van OPI

Substantially tan uit de Infinite shine collectie is een heel zachte taupe tint, waarvan ik twee laagjes heb gebruikt. Zoals je kunt zien is deze nagellak heel dekkend. Zoals ik gewend ben van de Infinite shine nagellak collectie, is de structuur van deze nagellak zacht en romig. Het is daarom heel makkelijk om je nagels te lakken. Wat mij betreft is dit een kleur die je moet hebben in je basis collectie. Dus als je nog een mooie kleur zoekt, check dan zeker Substantially tan van OPI.

Wat vind jij van deze nagellak?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram via @KayaQuintana, see you there!

substantially tan nagellak

substantially tan swatches

taupe nagellak

natuurlijk lange nagels

opi substantially tan swatches

taupe nagellak

opi substantially tan nail polish

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.