nails video

Nagels: Tropical nail art

Nu ik aan het verhuizen ben kom ik door het inpakken steeds weer “nieuwe” producten tegen. Eigenlijk ben ik ze gewoon vergeten omdat ik het de laatste tijd zo druk heb, zonde! Deze week had ik een dagje vrij waardoor ik even lekker kon tutten en mijn nagels weer eens kon doen. Ik trok mijn doos met OPI nagellak open en mijn oog viel meteen op de kleur Rising star. Deze prachtige brons/gouden nagellak draag ik vaak met veel plezier tijdens de lente en de zomer.

tropical nail art

Ik kreeg door deze prachtige kleur zin in iets tropisch. De zomer komt er namelijk aan en het liefst huppel ik dan de hele dag als bronze goddess over het strand. Uiteraard met een bijpassende bikini, make-up en nagellak. Vandaar deze tropical nail art waarin ik mijn fantasie lekker heb laten gaan. Ik heb nu namelijk redelijk korte nagels voor mijn doen en ik moet mijn nail art designs daar een beetje op aan passen. Deze nail art is dus ook geschikt voor dames met korte nagels.

Voor deze nail art heb je nodig:

 1. Anny nagellak via Douglas in de kleur #507 Secret love
 2. OPI via Sephora in de kleur Rising star (limited edition dus deze kun je vervangen met een andere gouden/bronzen nagellak)
 3. Essence nail art freestyle and tip painter in de kleuren #02 Flower power en #03 Silver surfer
 4. Essence special effect topper #08 Night in Vegas
 5. Essence studio nails ultra gloss nail shine top coat

tropical nail art

Uiteraard kun je elke nagellak kleur aanpassen naar je eigen smaak. Evenals het design dat je kunt invullen op je eigen manier. Met deze video wil ik je in ieder geval inspireren om gebruik te maken van de mooie nagellakken die in je kast staan. Embrace the summer and go have fun!

Toodles schmoodles,

Kaya-Quintana

P.S. Vind je dit een leuk artikel? Like dit artikel dan via Bloglovin, thanks!

tropical nail art video

how to tropical nail art

You Might Also Like

 • super mooi gemaakt 😀 me likey!

 • Hele mooie nail art!

 • Amy

  Normaal schuw ik nailart echt omdat het altijd veel te ingewikkeld is en er gewoon kinderachtig uitziet. Maar deze vind ik echt classy! Zoiets zou ik ook gewoon naar school dragen.

  • Kaya-Quintana

   Hihi, gelukkig vind je het mooi!

 • Mooi gedaan!

 • Mooi je nail art. Heb je een nieuwe header?

  • Kaya-Quintana

   Yes ik had even zin in iets nieuws

 • Puck

  Beautyful! X

 • Heel mooi!

  • Kaya-Quintana

   Thank you!