New nails! PowderxxxPuff is in Luv!

How are you doing sexy? Dat denk ik, als ik de nagellak met glitterhartjes van Nicole by OPI zie. Wat een super schattige nagellak en wat is ze mooi! Alhoewel ik een beetje aan het stuntelen was om de hartjes er met het penseeltje uit te lepelen, zitten ze er toch mooi op. Deze nagellak is van Nicole by OPI en hoort bij de Justin Bieber collectie. De naam van deze nagellak is Step 2 the beat of my heart. Hij is doorzichtig en gevuld met hele kleine glitterdeeltjes en grote hartjes in verschillende kleurtjes. Zo zitten er roze, donker roze en paarse hartjes in.

Omdat ik houd van opvallende nagels besloot ik er een pittige kleur onder te dragen. Dat is de kleur Lucky girl #178 van Anny nail polish geworden. In combinatie met de glitterhartjes nagellak van OPI, heb ik nu heel opvallende nagels. Ze passen ook meteen bij het Valentijn thema wat je nu overal terug kunt vinden. En op de een of andere manier heb ik dit jaar heel veel zin in Valentijn. Gewoon lekker uitgaan en dan sjansen, dansen en mijn nagels showen, haha! Want waarom thuis zitten terwijl je buiten de deur heel veel lol kan maken met vrienden, vind je ook niet?

Ach, ik dwaal weer afโ€ฆ Terug naar de nagels! Ik heb voor de zekerheid even een top coat aangebracht van Sally Hansen. Dit heb ik gedaan omdat ik de hartjes niet zo snel wil verliezen. Al zitten ze er zonder top coat aardig goed op, neem ik liever het zekere voor het onzekere. Ik heb namelijk aardig wat moeite gedaan om ze erop te krijgen en dan wil ik er zo lang mogelijk van genieten. Meestal houd OPI en Anny nagellak ruim een week op mijn nagels voordat het begint te bladderen. Ik ben in ieder geval blij met deze roze en vooral snoeperige combinatie van nagellakken. Ik houd af en toe wel van een beetje flashy.

To love or not to love?

Kaya-Quintana

P.S. Niet alleen je nagels mooi voor Valentijn maar ook je make-up? Check danย deze make-up look!


Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  • Wendy Lubberts

    Het ziet erg leuk uit. Om dat gestuntel met de hartjes te voorkomen, kun je ook een dotting tool of een cocktailprikkertje gebruiken dan kun je iets correcter werken. ๐Ÿ™‚

  • nathalie

    WOW wat mooi! echt leuk die flakies ik ga hem denk ook maar halen binnekort bij de douglas.. komt door jou haha