make up

Gosh Eye roll-on primer

Roll on primer? Daar moet ik meer van weten! Gosh cosmetics heeft er namelijk één ontwikkelt speciaal voor de feestdagen. Volgens Gosh is de nieuwe primer perfect voor vermoeide ogen, waar wij als hardwerkende vrouwen best eens last van kunnen hebben. Tijdens de feestdagen zien we de liever niet en dus wil Gosh on helpen met de Illuminating eye roll-on primer die €12,49 kost.

gosh roll on primer

Volgens Gosh voed en verlicht deze primer de lichte huid door diverse ingrediënten. Zo zit er Spectraflex in dat voor een soft focus effect zorgt waardoor fijne lijntjes en rimpeltjes optisch vervagen. Er zit ook Matrixyl 3000 in wat het collageen in de huid zou stimuleren en zo een jeugdiger effect creëert. Gatuline In-tense vermindert volgens Gosh rimpeltjes en helpt bij de versteviging van de huid. Exctract van de Kigelia vrucht zou de huid dan weer verzachten.

gosh eye roll on primer

Eerlijk gezegd herken ik geen van de ingrediënten en dat is waarschijnlijk omdat Gosh ze zelf een naam heeft gegeven. Als ik ze google kan ik helaas ook niets vinden en dat terwijl ik zo nieuwsgierig ben naar deze “nieuwe” ingrediënten. Deze primer klinkt namelijk eerder als een oogcrème dan een primer voor de oogmake-up. Op zich is dat natuurlijk niet erg maar nu verwacht ik top resultaten voor mijn make-up. Ik ben dus erg nieuwsgierig en vraag me af wie deze primer al getest heeft.

Heb jij er al ervaring mee? Laat dan snel je mening achter!

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Like en volg dan via Bloglovin, thanks!

gosh roll on primer

gosh eye roll on primer

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sunseeree
  18 december 2013 at 08:54

  Nog nooit gezien en ook niet geprobeerd 🙂 Het uiterlijk ziet er wel leuk uit. Ben benieuwd wat je er zelf van gaat vinden. x

 • Reply
  Manon
  18 december 2013 at 09:03

  Ken het niet, maar ben er wel benieuwd naar!

 • Reply
  femketje
  18 december 2013 at 10:03

  Ik ken deze ook nog niet. Wel weird dat je geen enkel ingredient kunt terugvinden >.< dan krijg ik echt vraagtekens bij wat er dan maar niet allemaal in zit!

  • Reply
   Kaya-Quintana
   23 december 2013 at 23:31

   Ja, precies! Vind het dan een beetje verdacht

 • Reply
  Faat
  18 december 2013 at 10:22

  Ik ken het niet, ben er wel benieuwd naar

 • Leave a Reply