Een nieuwe blog layout

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt, mijn blog heeft een nieuwe layout. And it’s about time! Mijn blog staat sinds 2012 online en sindsdien had ik altijd hetzelfde WordPress thema. In het begin voldeed dat thema helemaal aan mijn verwachtingen. Echter heb ik mij er in 2016 aardig vaak aan geërgerd. Het oude thema heeft toch echt zijn beste tijd gehad. De afgelopen maanden was ik sowieso niet helemaal tevreden met de blog layout. Er gebeurde te veel op de homepage en dat vond ik niet zo prettig.

kaya-quintana blog

Deze nieuwe blog layout is rustiger en alles is makkelijk te vinden. Persoonlijk vind ik het heerlijk dat je nu gewoon alles op de homepage kunt vinden. Het nieuwste artikel kun je direct lezen en daaronder vind je alle oudere artikelen. Aan de rechterkant vind je de sidebar met al mijn social media links, de zoekfunctie, het archief en een disclaimer. Onderaan de website vind je mijn nieuwste Instagram foto’s, love it!

nederlandse beauty blogger

Ik hoop dat je deze nieuwe layout net zo fijn vindt als ik. Het lettertype is in ieder geval beter voor je ogen en de tekst is sowieso beter opgemaakt. Aaah, ik ben er helemaal blij mee! Het klinkt misschien een beetje gek, maar door deze nieuwe layout krijg ik nog meer zin om te bloggen. Mijn artikelen en video’s komen nu namelijk nog mooier uit en dat is verzorgt goede inspiratie. Ik steek namelijk echt veel tijd en aandacht in alles wat ik maak. Daar hoort natuurlijk het perfecte WordPress thema bij.

Wat vind jij van deze nieuwe blog layout?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Bloglovin voor meer updates, thanks babe!

nieuwe blog layout

blog layout

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  • Marijke

    Mooie nieuwe layout, overzichtelijk ook! Klein dingetje dat ik echt mis, je kan niet meer binnen een artikel bladeren naar vorige of volgende artikel?