NYX soft matte lip cream

Ik zag de NYX Matte lip cream op Instagram voorbijkomen en ik werd meteen nieuwsgierig. Toen ik een paar weken later langs de Douglas ging, besloot ik om te checken of ze deze nieuwe lip creams al hadden. Helaas hadden ze in de winkel slecht enkele kleuren terwijl er op de website zestien kleuren staan. In de originele Amerikaanse collectie zitten er zelfs vierendertig kleuren. Omdat ze er in de winkel slechts zes kleuren hadden, heb ik er maar twee gekocht om te testen.

nyx soft matte lip cream

Ik koos de NYX Matte lip cream in de kleur San Paulo en Tokyo. Ik wilde eigen twee nude tinten, maar die kon ik de winkel helaas niet vinden. San Paulo is een diepe roze tint en Tokyo is een typische baby roze tint. Door het licht in de winkel leek Tokyo iets meer nude, maar helaas voor mij is het echt roze. Alhoewel ik roze een leuke kleur vind, past het vaak niet bij mijn looks. Gelukkig zijn deze lip creams gemakkelijk te mixen met elkaar. Zo kan ik zelf een beetje de kleur manipuleren.

nyx soft matte lip cream review

Mijn voorkeur gaat in ieder geval uit naar San Paulo, die ik graag draag met de MAC Soar lip liner. Ik gebruik deze lip liner met name om echt een strakke lip lijn te creรซren. De NYX Matte lip cream is overigens makkelijk aan te brengen. Het lijkt op het eerste gezicht een droge formule. In het begin dacht ik zelfs dat ik een uitgedroogde flacon had gekocht. Tijdens het aanbrengen merkte ik echter direct op dat de lip creams dus ook echt creamy zijn.

nyx soft matte lip cream douglas

De formule is zacht en je kunt de lip cream gemakkelijk over je lippen verdelen. Ik merkte wel op dat de roze tint genaamd Tokyo iets minder mooi aan te brengen is. Op de een of andere manier blijft die een beetje vlekkerig overkomen. Wellicht komt dat omdat deze tint licht is en minder dekt dan San Paulo. De NYX Matte lip cream is binnen vijf minuten zo goed als mat en blijft echt heel lang zitten zonder af te brokkelen.

nyx soft matte lip cream

Deze lip creams blijven met gemak minimaal zoโ€™n vijf uurtjes zitten. Zoals je wellicht in mijn vlog kon zien, droeg ik de kleur San Paulo tijdens het uitgaan. Ik heb de hele nacht mijn lippen niet hoeven bijwerken, fantastisch! Ik merkte wel dat tijdens het eten van iets vettigs de lip cream wel wat sneller verdwijnt. Even bijwerken is dan wel gewenst. Verder blijft de lip cream echt heel prettig aanvoelen zonder mijn huid uit te drogen.

nyx soft matte lip cream review

The price is right zoals ze dat zo mooi zeggen. De NYX Matte lip cream kost via de Douglas โ‚ฌ7,65 en dat is naar mijn mening een zacht prijsje. Ik ben sowieso fan van NYX omdat ze echt enkele toppers in hun collectie hebben voor een goede prijs. Ik zal dan ook zeker weer een lip cream aanschaffen als ik de juiste tint kan vinden. Ik vind het in ieder geval een echte aanrader voor iedereen die graag een matte lipstick draagt.

Heb jij de lip cream al getest en wat vind je ervan?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer updates, thanks babe!

NYX soft matte lip cream swatches

Tokyo en San Paulo

nyx soft matte lip cream tokyo

Tokyo

nyx soft matte lip cream san paulo

San Paulo

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.