outfit of the day

Panter print schoenen

Een beetje roze kan nooit kwaad, helaas had ik niets van die kleur in mijn kast hangen. Daarom moest, heel vervelend natuurlijk, even gaan shoppen. Ik vond bij Vila twee mooie tops in koraal roze en roze en bij WE vond ik een mooie los geweven trui. In bijna al mijn outfit ziet iets zwarts, hierbij probeer ik de laatste tijd iets van kleur aan toe te voegen. In het onderstaande outfit is dat dus een heerlijk fris en roze tank topje. De trui heeft hoge splitten aan de zijkant waardoor de roze kleur er gezellig tussendoor piept.

pink outfit

Als laatste topte ik het geheel af met mijn nieuwe panter print wedges van Steve Madden girl. Ik heb nog nooit iets met panterprint gehad want ik vind het altijd eng om te dragen. Ik ben altijd bang dat het te ordinair of goedkoop over komt. Maar met zwarte kledingstukken durf ik het wel aan. Yes, een beetje psychedelic maar dat vind ik wel leuk. Als de zomer nog niet tevoorschijn komen, moet ik zelf maar voor dat zomerse gevoel zorgen. En dat lukt prima met het onderstaande outfit.

Wat is jouw mening over dit outfit?

Kaya-Quintana

P.S. Leuk artikel? Deel het met vriendinnen, thanks!

steve madden wedges

Items:

WE: Zilveren armband en los geweven trui
Vila: Roze tank top
Zara: Zwarte legging broek
Steve Madden: Panter print wedges
Primark: Tas met slangen print

outfit roze tank top

outfit panter print wedges

outfit of the day zwarte broek

outfit zwarte los geweven trui

outfit of the day kaya-quintana

nederlandse fashion blogger

outfit of the day zwart

outfit of the day roze tank top

outfit met panter print

You Might Also Like

 • Leuke outfit! staat je goed 🙂

 • Hele leuke outfit!

 • Leuke outfit!

 • Erg mooie outfit, vooral die schoenen!

 • LOVE de schoenen 😀

 • Jannekevz

  1 woord: Prachtig. Echt waar, dit is de allermooiste outfit die je ooit hebt gepost! Ik vind de combinatie tussen het roze topje en het vestje echt geweldig, en dan die schoenen erbij: W a u w!! <3 Love deze outfit.

  • Kaya-Quintana

   Aaah, thanks!

   • Jannekevz

    <33

 • mooie outfit!

 • Leuk Kaya!

  Die schoenen zijn echt super leuk!

 • Wauw mooi! Die schoenen zijn zooo leuk!
  Liefs

 • Ik wist niet dat panterprint zo classy kon staan, leuk gedaan kaya!

  • Kaya-Quintana

   Thanks! Heb mijn best gedaan, hihi!

 • Sasgirl007

  Sexy lady!!!! 🙂

 • Puck

  Gaaf man echt heel cool!!!! X

 • stella

  leuke outfit, EN prachtige foto’s !

 • wow, love your hair!

 • Echt mooi!

 • hele mooie outfit 🙂