Parfum: Dior Hypnotic poison

“Je ruikt naar spekjes!” riep mijn zusje toen ze voor het eerst Hypnotic poison bij mij rook. Het is ook wel een beetje waar, zeker wanneer je deze geur meteen na het aanbrengen ruikt. Dit komt omdat er in deze geur vanille is verwerkt en dat zit ook in spekjes. En ik ben echt gek op zoete geuren en vanille vind ik op ieder moment heerlijk ruiken. En Hypnotic poison is een van de weinige geuren waarin je de vanille noot echt heel goed ruikt. En ik geloof dat het wel duidelijk is dat ik dat heel erg kan waarderen, haha!

Dior heeft meerdere versies en producten van de Poison geurlijn. Zo zijn er nog vier of vijf andere versies van deze geur. Natuurlijk zit er dan ook een bijpassende huidverzorging bij. De eerste geur die ik van deze lijn rook was Pure poison. Ik was toen een jaar of zestien en ik ging bijna over mijn nek van de sterke geur. Nu ik drieëntwintig ben kan ik deze geur ook waarderen. Maar de fijnste geur uit deze lijn vind ik dus de Hypnotic poison.

Ik vind trouwens bijna alles mooi van Dior. Ze denken altijd goed over na over hun producten en het uiterlijk daarvan. Zo vind ik de flacon van Hypnotic poison ook erg schattig. Ik heb geen idee waarop de vorm is gebaseerd maar het dopje doet me denken aan een baret. Lekker frans dus net als Christian Dior. De geur moet als een moderne en magische liefdesdrank overkomen die vrouwelijkheid en lef combineert. Die magische liefdesdrank kan ik er niet echt uithalen maar sexy vind ik de geur wel.

In deze geur zit bittere amandel, karwij, sambacjasmijn, jacaranda, vanille en muskus verwerkt. Een heel aparte combinatie maar naar mijn mening zeer geslaagd. Door de muskus en de jasmijn word de geur namelijk wat warmer op de huid. Een beetje zwoeler en sexyer en dat is precies wat ik zoek in een geur. Ik gebruik hem ook maar af en toe omdat ik er zo gek op ben. Ik ben bang dat ik hem anders veel te snel opmaak. Eerlijk is eerlijk, van een geur als deze moet je echt houden. Sommige mensen worden misselijk van deze zoetige geur terwijl andere, zoals ik, er niet bij weg te slaan zijn.

Ga jij ook aan de poison?

Kaya-Quintana

Comments
  • Deborah N.

    Ik ben ook dol op Hypnotic Poison, hij is zo ongelooflijk heerlijk! Maar mijn all-time favoriete Poison is toch wel de Pure Poison! Mmm…

  • Anouk Versteden

    Ik heb m ook, en vind m ook heer-lijk.br /Ik hou net als jij ook van vanille.br /De poison sensual heb ik trouwens ook in mijn bezit en die vind ik ook heerlijk.

  • Katrien_schelfhout

    oeh, ik hou van vanille, ik ga eens gaan ruiken in de winkel 🙂