Paula’s Choice 10% Niacinamide booster

Waarschijnlijk ken je het merk Paula’s Choice wel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hun producten vaak voorbij zie komen, maar ik heb nooit de behoefte gehad om er iets van te kopen. Met name omdat ik al een paar favoriete huidverzorging merken heb. Toch ga ik vanaf deze week de Paula’s Choice 10% Niacinamide booster testen. Ik ben erg benieuwd want volgens Paula’s Choice is deze booster* voor elke huid geschikt.

Paula’s Choice 10% Niacinamide booster

Zoals je weet heb ik een zeer gevoelige huid en constitutioneel eczeem. Dit houdt in dat sommige cosmetica ingrediënten op mijn huid juist een negatief effect hebben. Paula’s Choice richt zich met name op effectieve ingrediënten zonder toevoegingen. Omdat ze geen kleur en geurstoffen gebruiken zou het dus veilig voor mijn huid moeten zijn. De Paula’s Choice 10% Niacinamide booster is een vorm van vitamine B3.

Paula’s Choice 10% Niacinamide booster

Van deze booster kun je volgens het merk twee a drie druppels gebruiken. Je kunt deze druppels op zich gebruiken of mengen met een crème en vervolgens aanbrengen. Dat mag je twee keer per dag doen na het reinigen, tonen of scrubben. Het resultaat zou moeten bestaan uit kleinere poriën, een gladde egale huid en een betere structuur. Volgens Paula’s Choice een fantastisch product tegen huidveroudering en met name geschikt voor de vette huid gevoelig voor puistjes.

Paula’s Choice Niacinamide booster

Eerlijk gezegd beloofd Paula’s Choice nogal wat met dit product. Ik ben dus erg benieuwd of het voor mij werkt. Bij een collega blogger las ik dat ze het product vond prikken en zij gaf aan dat haar huid aardig wat kan hebben. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het daarom eng vind om de Paula’s Choice 10% Niacinamide booster te testen. Ik heb dan ook niet echt grote poriën behalve op mijn neus en bij mijn haarlijn. Ik ga dan ook beginnen met het verzorgen van die plekken.

Paula’s Choice 10% Niacinamide booster

Mocht je interesse hebben in de Paula’s Choice 10% Niacinamide booster dan kun je die scoren via hun site. Je betaalt €47,- voor een flacon van 20 ml en een pipetje. Op het eerste gezicht een prijzig product, maar wellicht is het de prijs wel waard. Ik ben overigens erg benieuwd of jij al eens iets van Paula’s Choice hebt gebruikt. Misschien wel deze booster, want dan hoor ik graag wat je ervan vindt.

To boost or not to boost?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Bloglovin voor meer beauty artikelen, see you there!

Paula’s Choice Niacinamide

Paula’s Choice 10% Niacinamide booster

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • jeapiebel

  ik ben erg benieuwd. Jammer dat ik hier niet je ervaring krijg te lezen.

  • Kaya-Quintana
   jeapiebel

   Dat komt omdat dit geen review is, daar maak ik altijd aparte artikelen voor 😀