Popband elastiekjes en haarbanden

Ik zag ze online al een paar keer voorbijkomen op mijn favoriete blogs. Nu zijn de Popband elastiekjes al een tijdje in Nederland verkrijgbaar. Tijdens een persevent kreeg ik twee setjes mee. Een setje met grijstinten en een setje met vrolijke kleurtjes en glitter. Ik zit al een tijdje te popelen om ze te testen en het afgelopen weekend ben ik ermee aan de slag gegaan. De Popband elastiekjes en haarbanden schijnen namelijk heel fijn in gebruik te zijn.

popband elastiekjes

Volgens Popband kun je hun elastiekjes gebruiken om je haren gemakkelijk bij elkaar te houden. Daarnaast zouden de elastiekjes geen knik in je haar achter laten of je haar beschadigen. Door de leuke printjes kun je ze ook om je pols dragen, als je ze even niet in je haren wilt hebben. Ze hebben ook genoeg printjes en designs om uit te kiezen. Prijzig zijn ze wel, want een pakje met vier elastiekjes kost je €12,95. De haarbanden kosten €10,95 per twee.

popband elastiek

Zoals beloofd houden deze elastiekjes mijn haar redelijk goed op zijn plek. Een knotje en een staart maken gaat prima met de Popband elastiekjes. Ik kan ze met gemak drie keer om mijn staart heen draaien voor extra stevigheid. Ik heb wel wat langer haar dan de gemiddelde vrouw en de elastiekjes zakken daardoor toch iets uit. Een lekkere strakke staart kan ik dus niet maken met deze elastiekjes.

popband allegra

Onder de haarbanden zit een siliconen randje waardoor ze beter in je haar blijven zitten. Ik ben zelf niet zo gek op haarbanden omdat ze vaak mijn hoofd afknellen. Deze Popband haarbanden zitten niet te strak, maar ik zou daardoor niet kunnen hardlopen met zo’n haarband. Fitnessen zou dan weer wel prima kunnen, het ligt er dus een beetje aan welke sport je uitoefent.

popband allegra

Als je houdt van losse knotjes en een strakke staart geen must is, dan zijn de Popband elastiekjes en haarbanden een goede oplossing. Ze zien er inderdaad leuk uit om je pols en ze laten geen knik achter in je haren. Ik zou de Popband elastiekjes zelf ook kopen, maar dan lekker voor thuis. Ook omdat er geen metalen sluiting op zit, waarvan ik soms uitslag krijg wegens een nikkelallergie. Yes, daarvoor vind ik de Popbands een aanrader. Voor het sporten ga ik toch liever voor een Zenner Stay in hair elastiekje.

Wat vind jij van de Popband elastiekjes en haarbanden?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Bloglovin, thanks!

popband elastiek review

popband elastiek

popband haarband

popband elastiek review

popband haarband review

popband haarelastiek

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.