Power of red lipfinity lipstick collectie van Max Factor

De Power of red lipfinity lipstick collectie van Max Factor* is on point. Aan de normale lipfinity lipstick collectie heeft Max Factor drie nieuwe rode tinten toegevoegd, die je in dit artikel kunt terugvinden. Ik ben van mening dat elke vrouw een rode lipstick moet hebben. Ik denk dat de meeste dames een van deze nieuwe kleuren kunnen dragen. Ze hebben namelijk allemaal een andere ondertoon en look.

Power of red lipfinity lipstick collectie

Laten wij starten met de mooie verpakking. De mooie gouden huls is makkelijk in gebruik aangezien je de lipsticks makkelijk omhoog kunt draaien. Door het doorzichtige dopje zie je meteen welke kleur je te pakken hebt. De lipsticks zelf zijn heel prettig qua structuur. Ze geven snel af, dekken zeer goed en blijven heel soepel aanvoelen. Droge lippen krijg je niet van deze lipsticks.

Power of red lipfinity lipstick collectie

Sienna, Garnet en Scarlet

Had ik je al verteld over de mooie glans? Die is namelijk erg mooi en dat had ik niet verwacht. Veel rode lipsticks zijn namelijk semi mat of ze hebben een satijnglans. Deze Power of red lipfinity lipstick collectie bevat juist lipsticks met heel veel glans, love it! In twee van de drie lipsticks vind je ook kleine glansdeeltjes terug. Hierdoor komen de lipsticks extra glamorous over. Het zijn in ieder geval geen standaard rode lipsticks.

max factor rode lipstick

Sienna, Garnet en Scarlet

Het enige wat ik minder fijn vind van deze lipsticks is dat ze heel erg afgeven. Voor deze lipsticks heb ik dan ook een goede lip liner nodig, zodat de lipstick niet kan gaan bloeden. Even deppen met een tissue om vlekken te voorkomen is ook geen overbodige luxe. De lipstick zat namelijk al snel op mijn tanden en ook de rand van mijn theekopje zat helemaal onder. Pas dus tijdens het uitdelen van zoenen, haha!

rode lipsticks van max factor

De Power of red lipfinity lipstick collectie bevat dus drie nieuwe tinten genaamd Sienna, Garnet en Scarlet. Sienna heeft een sterke (zalm) roze ondertoon met gouden glansdeeltjes. Heel erg mooi, maar hierdoor valt Sienna naar mijn mening dus niet echt onder een rode lipstick. Garnet is meer rozerood met zilveren glansdeeltjes en knalt daardoor echt van je lippen. Scarlet bevat grotere zilveren glansdeeltjes en is meer een warme oranjerode tint.

drugstore rode lipsticks

Persoonlijk vind ik de kleuren erg mooi en daardoor de Power of red lipfinity lipstick collectie ook erg geslaagd. De lipsticks kosten €15,99 per stuk bij de drogist. Ik zou de lipsticks zelf niet zo snel aanschaffen omdat ze erg snel afgeven. Dat is een puntje waar ik geen last van wil hebben. Verder is de formule top en zijn de lipsticks makkelijk aan te brengen. Een lip liner is wel aan te raden, want de vloeibare structuur heeft wat meer grip nodig.

Wat vind jij van de Power of red lipfinity lipstick collectie?

Kaya-Quintana

P.S Volg mij via Bloglovin voor meer beauty updates, thanks!

Power of red lipfinity lipstick

rode budget lipstick

max factor lipfinity lipstick

betaalbare rode lipstick

Max factor sienna lipstick

Sienna

sienna lipstick

Max factor garnet lipstick

Garnet

max factor garnet lipstick swatch

Max factor garnet lipstick

Garnet

garnet lipstick swatch

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.