Review: Biotherm Aquasource dagcrème

Het hele jaar door ben ik bezig met mijn huid goed hydrateren. En elk seizoen moet ik weer mijn dagcrème aanpassen voor de beste hydratatie. De afgelopen weken gebruikte ik daarom de Biotherm Aquasource dagcrème. Deze stond al een tijdje in mijn kast en ik had deze crème al veel eerder moeten gebruiken. Ik ben namelijk aangenaam verrast over hoe deze crème mij door de wisseling van de seizoenen helpt. Check it out, lees snel verder!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

biotherm aquasource dagcreme

Product: Aquasource dagcrème, normaal tot gecombineerde huid

Merk: Biotherm

Cijfer: 9

Belofte: ‘De legendarische formule van Aquasource is vernieuwd en nog krachtiger gemaakt. Unieke samenstelling met een extra hoge concentratie life plankton (+10%) en mannose voor 500 uur intense hydratatie in één pot. Nieuwe formule die de huid maximaal gehydrateerd houdt tot 7 uur na gebruik. Uur na uur blijft de hydraterende werking even effectief. Een hoge intensiteit van hydratatie, comfort en een geregenereerde en stralende teint. De huid lijkt direct al het vocht te hebben opgenomen. Ze is zichtbaar gehydrateerd, straalt van gezondheid en voelt veerkrachtig, comfortabel en zacht aan’, aldus Douglas.

Prijs: €41,- daarvoor krijg je 50 ml

biotherm aquasource review

Voordelen: Een simpele verpakking zonder poespas, heerlijk! De inhoud vind ik ook erg prettig en met name omdat deze dagcrème heel licht aanvoelt op de huid. Van de groen getinte gel heb je ook maar een klein beetje nodig, want je kunt de gel-crème ver uitsmeren. Tevens zit er geen sterke geur aan deze dagcrème. Ik gebruik elke ochtend een dun laagje wat snel intrekt. Hierdoor kan ik snel mijn make-up aanbrengen en ziet mijn huid er snel beter uit.

Zoals Biotherm beloofd merk ik dus ook echt dat mijn huid er direct beter uitziet. Nu het weer kouder aan het worden is, ziet mijn huid er doffer en droger uit. Na het aanbrengen van deze dagcrème is die droge huid verdwenen. Tevens heb ik geen allergische reactie of irritatie ervaren door deze crème. Deze crème doet mij heel erg denken aan de Moisture surge van Clinique, een soortgelijk product wat ik vroeger graag gebruikte.

Echter merk ik dat de Aquasource van Biotherm toch iets intensiever aan het werk gaat voor mijn huid. Aan het einde van de dag voelt mijn huid nog steeds soepel en gehydrateerd aan. Onder mijn make-up blijft deze dagcrème ook goed zijn werk doen. Omdat ik soms foundation draag kan ik dat goed merken aan de droogtelijntjes, die normaal gesproken sneller ontstaan. Door de Aquasource lijken deze lijntjes minder snel te verschijnen.

biotherm aquasource dagcreme review

Nadelen: Het enige nadeel wat ik heb opgemerkt is dat mijn huid soms ineens wat vettig aanvoelt rond het middaguur. Een ietwat vreemde ervaring voor mij, want mijn huid is altijd droog. Maar ik merkte het met name aan mijn t-zone, waar mijn make-up ineens minder goed bleef zitten. Tevens ging mijn huid ineens wat meer glimmen dan normaal. Aan de ene kant vind ik een vettigere huid fijn, maar voor mijn make-up vind ik het iets minder handig.

Conclusie: Deze dagcrème is heel neutraal qua huidtype en leeftijd, iedereen zou deze crème kunnen gebruiken. Alhoewel deze versie voor de normale tot gecombineerde huid is, werkt deze dus ook prima voor een heel droge huid. Tevens is dit een redelijke veilige dagcrème voor mensen met een gevoelige huid. Er zit geen sterke geur aan en de crème hydrateert zoals beloofd erg goed. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik top. Ik heb namelijk een paar duurdere hydraterende crèmes gehad, die echt niet zo goed werkten als de Aquasource.

Ik ben erg blij met deze crème en zou deze zeker opnieuw aanschaffen,

Kaya-Quintana

P.S. Heb je nog een vraag over deze crème? Laat dan een comment achter!

biotherm aquasource

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.