Review: Katy Perry lashes created by Eylure, Cool kitty

Nepwimpers, faux lashes en fakies. Sommige dames dragen ze elke dag en sommige dragen ze nooit. De één krijgt een nepwimper er nooit fatsoenlijk op, terwijl de ander er zelfs twee op elkaar draagt. Ik draag zelf eigenlijk bijna nooit faux lashes. Terwijl ik het eigenlijk best leuk vind. Dus toen er bij het Kruidvat een kortingsactie was met de Eyelure lashes van Katy Perry, heb ik twee paar aangeschaft. Je zag ze al voorbij komen in mijn Sexy cat eye tutorial met de Maybelline color tattoos. Maar, wat vind ik er eigenlijk van?

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: Katy Perry lashes, cool kitty

Merk: Eylure

Cijfer: 7,5

Belofte: Deze wimper style heet “Cool kitty” omdat ze er voor zorgen dat je ogen er fantastisch uit zien. Door de mooie uiteindes en het model, kun je deze faux lashes overdag en avond dragen. Voor een uitdagende look overdag of als finishing touch in de avond. Katy Perry lashes van Eyelure zijn met de hand gemaakt, 100% natuurlijk en elke set is herbruikbaar.

Prijs: €7,99

Voordelen: De Cool kitty lashes vind ik echt heel mooi. Het model van deze wimpers is voor mij precies goed. Ik denk dat dit model ook voor veel andere dames goed zal werken. Ze zijn namelijk niet te vol, overdreven lang of te opvallend. De wimperhaartjes zijn bij het uiteinde in een gekarteld patroon geknipt. Hierdoor krijg je een luchtig en natuurlijk effect. Dat vind ik persoonlijk beter dan dikke opvallende wimperranden die tegen je huid aan prikken.

Zoals ik van Eyelure gewend ben, zijn deze faux lashes licht en voelde ik ze daardoor bijna niet zitten. Het aanzet randje (waar de haartjes aan vast zitten) is mooi dun en redelijk flexibel. Ik moest de uiteindes nog wel ietsje verder buigen maar verder zat het helemaal goed.

De wimpers zijn makkelijk te verwijderen, misschien zelfs iets te gemakkelijk (zie uitleg bij de nadelen). Met een beetje oogmake-up remover op water/olie basis waren de lijmresten zo verwijdert. En ze zien er nog steeds goed uit, dus nogmaals gebruiken kan geen kwaad. Als je goed voor deze faux lashes zorgt, dan haal je er denk ik zo’n vier keer dragen uit.

Nadelen: De bijgeleverde wimperlijm liet bij mij al snel los. En ik had er expres wat extra van aangebracht. Mijn ervaring met Eylure wimperlijm is dat het sneller los laat dan gewenst. En niet eens alleen bij de ooghoekjes, maar zelfs op het midden van mijn ooglid. Volgende keer dus weer mijn eigen wimperlijm gebruiken. Want als ik binnen drie uurtjes mijn wimpers zie los laten, dan ben ik niet blij. Ik kon ze er ook zo vanaf trekken zonder pijn of moeite.

Helaas pindakaas heb ik iets minder goede ervaringen met de verpakking. De faux lashes zijn namelijk op de plastic display geplakt, door twee kleine bolletjes lijm op de uiteindes van de wimpers. De eerste wimperstrip kreeg ik er zo vanaf. De tweede wilde aan één kant maar niet los laten. Hij zat te stevig opgeplakt waardoor ik, toen ik de wimper er vanaf kreeg, een beschadigd wimperuiteinde had. Uiteindelijk vielen er ook nog wat haren aan de uiteindes van af, dus daar baalde ik behoorlijk van. Het valt niet heel erg op maar het is toch iets wat ik heel vervelend vind. Overigens ben ik er ook nog niet over uit wat er nu zo 100% natuurlijk is aan deze lashes. Want op het eerste gezicht zien ze er synthetisch uit en zo voelen ze ook aan. Ik kon ook nergens vinden wat Eylure dan bedoeld met 100% natuurlijk. Nog even doorzoeken dus!

PIN IT!

Conclusie: Voor €7,99 heb je een heel mooi setje wimpers. Je kunt er zo’n vier keer dragen uithalen. En dat is voor de prijs natuurlijk heel mooi meegenomen. Helaas pindakaas voor de lijm, maar die is gemakkelijk te vervangen door een betere. Ik zal deze wimpers in de stijl Cool kitty zeker weer opnieuw aanschaffen. Ze zijn qua model echt prachtig en ze zitten heel prettig. Kortom mooi wimpers voor een redelijke prijs. En met de juiste wimperlijm blijven ze lekker lang zitten. Een upje voor deze faux lashes!

Wat vind jij van deze Cool kitty lashes?

Kaya-Quintana

P.S. Bekijk hier een look met de Cool kitty lashes

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana