Review: Max Factor Facefinity all day flawless foundation

De Max Factor Facefinity all day flawless foundation liet ik je al eerder zien in een eerste indruk video. Ik was enthousiast over de nieuwe tinten en heb deze foundation dan ook goed getest. Persoonlijk vind ik het namelijk best een prijzige drogisterij foundation. Maar als de foundation goed werkt, dan is dat natuurlijk niet erg. In dit artikel vertel ik je over mijn bevindingen en of ik deze foundation het geld waard vind, lets go!

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet

max factor facefinity all day flawless foundation

Product: Facefinity all day flawless foundation

Merk: Max Factor

Cijfer: 7

Belofte: Voor een mooie, egale teint gebruik je Max Factor Facefinity all day flawless 3 in 1 Foundation. Deze foundation bevat een primer, foundation en concealer in één.

Prijs: €16,99

max factor facefinity foundation review

Voordelen: Een heel handige verpakking met een pompje wat je kunt afsluiten. Zo kun je reizen zonder stress, want het flesje kan niet lekken. Daarnaast kun je prima doseren met het pompje, er komt nooit te veel foundation uit. De foundation zelf is naar mijn mening erg prettig van structuur. De formule is niet te vloeibaar maar ook niet te romig. Hierdoor ontstaat er een mooie light tot medium dekking.

Daarnaast voelt deze foundation erg fijn aan op mijn gezicht. Mijn huid voelt aan het einde van de dag prettig aan en de formule droogt mijn huid niet uit. Je kunt deze foundation in laagjes aanbrengen. Een laagje zorgt voor een natuurlijke en lichte dekking. Twee laagjes verzorgen een medium dekking terwijl de foundation er nog steeds natuurlijk uit ziet. Zoals je in de onderstaande video kunt zien, is de foundation ook makkelijk aan te brengen.

max factor facefinity all day flawless foundation review

Nadelen: Helaas heb ik niets gemerkt van de primer en concealer functie. Ik heb behoorlijk donkere kringen onder mijn ogen, maar helaas zie je die zelfs door twee laagjes foundation nog zitten. De primer functie heb ik helaas ook niet opgemerkt. De foundation blijft niet langer zitten dan mijn andere foundations en de fijne lijntjes op mijn gezicht worden niet extra opgevuld.

Alhoewel Max Factor drie nieuwe tinten heeft toegevoegd (de kleuren in dit artikel), vallen de foundations op mijn huid nog steeds te roze uit. Voor dames met een lichte huid met een gele ondertoon zal deze foundation dus niet geschikt zijn. Op de foto zie je het verschil niet heel erg, maar in real life zie je dat de foundation te roze is op mijn huid. Hierdoor komt mijn huid bleker en grauwer over.

facefinity foundation review

Conclusie: Naar mijn mening is de Max Factor Facefinity all day flawless foundation een degelijke foundation, voor dames die niet veel eisen hebben. De foundation verzorgt een lichte tot medium dekking en heeft een natuurlijk finish. Perfect voor vrouwen die al een mooie huid hebben, maar soms een beetje extra glamour nodig hebben. Zelf zou ik deze foundation niet aanschaffen, omdat ik de dekking niet hoog genoeg vind. Daarnaast merk ik niets van de concealer en primer functie. Ik investeer dan liever in een foundation met een hoge dekking.

Wat vind jij van het resultaat?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, see you there!

Max factor face finity all day flawless foundation

max factor facefinity all day flawless foundation swatches

Light ivory, Warm almond en Caramel

 

facefinity foundation review

Links zonder en rechts met foundation in Warm almond

max factor facefinity all day flawless swatches

Mijn hele gezicht voorzien van Warm almond

foundation guide

Close up van Warm almond

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.