review

Review: The microdelivery exfoliating facial wash van Philosophy

Thank the lord for Philosophy! Na jaren lang zoeken naar een goede scrub, heb ik er eindelijk eentje gevonden. The microdelivery exfoliating facial wash van Philosophy is echt perfect. Ik vind deze scrub zelfs beter dan die van Dermologica die ik al een tijd lang met veel plezier gebruik. Ik kocht de exfoliating facial wash van Philosophy op de gok, nadat ik in de winkel een klein beetje op mijn hand had getest. Nu zo’n twee maanden later ben ik echt overtuigd en ik wil je graag vertellen waarom.

LET OP! Dit zijn mijn ervaringen met dit product en mijn mening. Het geldt dus niet voor iedereen want misschien ben jij juist wel tevreden met een product dat ik review of juist niet.

Product: The microdelivery exfoliating facial wash

Merk: Philosophy

Cijfer: 10

Belofte: “the microdelivery micro-massage exfoliating wash is een milde, exfoliërende gezichtsreiniger die ontwikkeld is om de huid effectief te reinigen en te vernieuwen. De sulfaatvrije formule wordt niet hard op de huid, verwijdert vuil, olie en zelfs de hardnekkigste gezicht- en oogmake-up eenvoudig. kalmeert, verlicht en verfijnt de huid. De luchtige textuur bevat geen middelen die huidirritatie kunnen veroorzaken” aldus de uitleg op de site van Ici paris.

Prijs: €25,37 (240 ml)

philosophy microdelivery exfoliating facial wash

Voordelen: De formule is heerlijk luchtig, fris en droogt mijn huid echt niet uit. Het is een gel waarin heel kleine bolletjes in zitten die de huid goed scrubben. De bolletjes zijn heel klein en toch doen ze hun werk super goed. Ze doen ook geen pijn en dat is heel belangrijk voor mij. Sommige scrubs hebben bolletjes met heel scherpe randjes en die irriteren dan mijn huid. Deze scrub van Philosophy heeft dat niet en laat mijn huid weer heerlijk glowy en schoon achter.

Tevens kan ik deze scrub ook echt dagelijks gebruiken zonder dat mijn huid achteruit gaat. Ik heb nog nooit een trekkerig, droog of strak gevoel op mijn huid ervaren na het gebruik van deze scrub. Ik merk ook echt op dat make-up restjes echt verdwenen zijn als ik gebruik heb gemaakt van deze exfoliating face wash. Mijn poriën zijn ook schoner en vooral die op mijn neus lijken minder mee-eters te bevatten. Als ik na gebruik een crème aanbreng lijkt die ook sneller in te trekken, heerlijk!

the microdelivery exfoliating facial wash

Nadelen: Het enige nadeel aan dit product is de verpakking. Je kunt de scrub namelijk uit de fles knijpen maar de bolletjes verstoppen het gaatje waar de scrub uit komt. Die moet ik dus steeds weer schoonmaken en dat is soms wel irritant als ik even snel wil scrubben.

philosophy scrub

Conclusie: Deze no nonsense scrub of exfoliating wash zoals Philosophy het noemt, is echt perfect voor mij. Het is goedkoper dan de scrub die ik eerst gebruikte en er zit aardig wat in de verpakking. De prijs en kwaliteitverhouding vind ik super, als is het een hoge prijs voor een scrub. Ik ben zeker weten bereid om de prijs te betalen, nu ik heb gezien wat de scrub voor mijn huid doet. Ik ben deze keer echt omver geblazen door een product. Ik ben er zelf helemaal verbaasd van, haha!

Heb jij deze scrub al eens getest?

Kaya-Quintana

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Tanimara
  11 juni 2013 at 07:20

  Wat gebruikte je dan van Dermalogica?

  • Reply
   Kaya-Quintana
   11 juni 2013 at 09:48

   Die poeder scrub gebruikte ik een tijdje

 • Reply
  Sunseeree
  11 juni 2013 at 07:26

  Ziet er goed uit Kaya! Het is moeilijk voor mij om een lekkere scrub te vinden dus thnx voor de tip 😉

  • Reply
   Kaya-Quintana
   11 juni 2013 at 09:49

   Ja, ik had er ook veel moeite mee. Maar deze is echt heel prettig 😀

 • Reply
  Marlies
  11 juni 2013 at 09:55

  Ziet er fijn uit! Vraag me alleen af wat een substantie het is wanneer je het op je hand doet, en wanneer je het vermengd met water. Gaat het schuimen of blijft het gel-achtig?

  • Reply
   Kaya-Quintana
   11 juni 2013 at 10:30

   Het blijft een beetje gel-achtig, schuim krijg je in ieder geval niet.

 • Reply
  femketje
  11 juni 2013 at 10:27

  klinkt niet verkeerd 😀

 • Reply
  Joyce
  11 juni 2013 at 11:18

  Lijkt me een heel fijn product

 • Reply
  beautybyts
  11 juni 2013 at 12:54

  Klinkt goed!!

 • Reply
  Jorinde
  11 juni 2013 at 17:06

  Klinkt als een fijn product. Ik heb trouwens het haarmasker van Toni&guy gekocht n.a.v je review 🙂

 • Reply
  Laura
  15 juni 2013 at 04:40

  Fijne review! Ik heb deze nooit geprobeerd. Ik gebruik nu zelf de peeling van Decubal en soms de apricot scrub van St. Ives.

 • Leave a Reply