Rodial Snake booster oil review

Een serum kan wonderen verrichten voor je huid. Ik heb dan ook altijd een serum achter de hand. Vorig jaar kreeg ik de Rodial Snake booster oil om te testen, maar het kwam er tot vorige maand nooit van. Echter is de winter nu toch echt aangebroken en heeft mijn huid wat extra verzorging nodig. Ik ging aan de slag met de Snake booster oil*, aangezien Rodial belooft dat dit serum rimpels en fijne lijntjes ‘bevriest.’ Zou het serum echt werken?

Rodial Snake booster oil

Product: Snake booster oil

Merk: Rodial

Cijfer: 7

Belofte: ‘Een geconcentreerde gezichtsolie voor expressielijntjes en rimpels met SYN®-AKE dipeptide en gerichte peptiden. Deze zachte en hydraterende gezichtsolie werkt achter de schermen en verstevigt en verstrakt de huid langdurig. In de loop der tijd worden fijne lijntjes en rimpels optimaal verminderd,’ aldus Ici Paris.

Prijs: €79,95 via Ici paris

Rodial Snake booster oil review

Voordelen: De verpakking is heerlijk fancy! Deze flacon zet ik graag in mijn badkamer of op mijn kaptafel neer. Het pipetje van het Rodial Snake booster oil serum is erg handig. Je kunt er gemakkelijk mee doseren, maar je hebt wel iets meer nodig dan de verpakking aangeeft. Volgens Rodial heb je slechts drie druppels van de olie nodig, maar dat was voor mijn gezicht niet voldoende.

Alhoewel het een olie is blijft het een serum dat snel intrekt en wat stroefjes aanvoelt tijdens het aanbrengen. Daarom gebruik ik zo’n zes druppels om mijn gehele gezicht te voorzien van de Rodial Snake booster oil. Naast de verpakking is het snel intrekken van het serum erg fijn. Hierdoor kan ik snel de bijbehorende dagcrème aanbrengen en mijzelf daarna opmaken. Daarnaast merk ik niets van de olie in negatieve zin. Er blijft geen laagje achter op mijn huid en mijn make-up kan ik zonder problemen aanbrengen.

Nadelen: Het enige nadeel wat ik kon vinden is dat je meer druppels nodig hebt dan Rodial aangeeft. Het is het meest stroeve serum wat ik ooit heb gebruikt terwijl het een olie is. Je moet echt heel snel het serum verdelen over de huid omdat het heel snel intrekt. Dat vind ik zelf niet zo prettig omdat ik een serum graag wil inmasseren op de belangrijke plekken van mijn gezicht. De structuur van de Rodial Snake booster oil laat dat helaas niet toe.

Rodial Snake booster oil

Conclusie: Ik heb zelf geen diepe rimpels of veel fijne lijntjes. Ik kan dus niet zeggen of de Rodial Snake booster oil hiervoor goed werkt. Wat ik je wel kan vertellen is dat het serum mijn huid een kleine oppepper geeft. De fijne lijntjes die ik heb lijken iets te verminderen, maar verdwijnen doen ze niet. De droogtelijntjes rondom mijn mond en ogen lijken nog het meest te verminderen door de Rodial Snake booster oil.

Ik zal het serum niet zelf aanschaffen omdat ik er op dit moment nog niets aan heb of voldoende verschil opmerk. Het serum is verzorgend, maar ik merk persoonlijk meer resultaat op door het Lancôme Genifique serum. Waarschijnlijk omdat daar wel hyaluronzuur in zit en in de olie van Rodial niet. De Rodial Snake booster oil is naar mijn mening fantastisch als je de huid wilt verzorgen en een extra oppepper wilt geven.

Echter denk ik niet dat je er iets aan hebt als je aan rimpels en fijne lijntjes wilt werken. Ik heb in ieder geval geen bijzondere vooruitgang opgemerkt. Rodial beweert dat het serum tijdelijk de huid bevriest en zo fijne (expressie) lijntjes verzacht. Aangezien ik fijne (expressie) lijntjes heb had ik verwacht wat resultaat te zien, maar ik vrees dat dit serum voor mij weinig verschil zal maken.

Zou jij het Rodial Snake booster oil serum kopen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij via Instagram voor meer beauty updates, see you there!

Rodial Snake booster oil review

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • wendy

  klinkt goed! <3

  XxX

  • Kaya-Quintana
   wendy

   Yes, als je een kleine oppepper zoekt zeker weten!

 • Karlien - Polished Cats

  spijtig dat je zo weinig resultaat zag, zeker gezien de prijs
  ik ben nu de drops of youth serum van the body shop aan het proberen, dus ik ben daarvoor wel benieuwd

  liefs
  Karlien

  • Kaya-Quintana
   Karlien – Polished Cats

   Ja, daar ben ik ook benieuwd naar. Let me know 😀