interieur

Briefopener van Sissy boy

Mijn zusje heeft weer eens een heel leuke winkel gevonden, waar ze een leuk cadeau voor mijn verjaardag kocht. Het is een winkel waar ik zelf niet naar binnen zou lopen, omdat de kleding mij niet echt aanspreekt. Maar mijn zusje kwam erachter dat ze ook heel leuke interieur spullen verkopen. Voor mijn verjaardag kreeg ik dan ook een heel mooie briefopener van Sissy boy, in de vorm van een veer met antieke look.

briefopener van sissy boy

De briefopener heeft een antieke look en dat is precies is wat ik mooi vind. Overigens is de briefopener ook wat zwaarder dan ik dacht. Zoals je op de foto’s kunt zien is de briefopener ook aardig groot, waardoor het meteen een mooi accessoire is voor je interieur. Daarnaast vind ik het leuk dat de merknaam gegraveerd staat in het handvat. Op de een of andere manier maakt dat die antieke look af.

sissy boy briefopener

Nu moet ik nog een mooi bureau kopen waarop ik de briefopener kan showen. Ik zou namelijk graag een mooi wit bureau hebben, zodat ik het kan combineren met gouden accessoires. Deze nieuwe briefopener zou daar perfect bijpassen. Ik ben er dan ook heel erg blij mee en ik wil nu zeker gaan shoppen bij Sissy boy. Op de website vond ik namelijk nog meer leuke woonaccessoires, time to shop!

Wat vind jij van deze briefopener, iets voor jou?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Instagram via @KayaQuintana, thanks!

gouden briefopener

sissy boy briefopener veer

sissy boy

briefopener gouden veer

sissy boy nederland

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Dionne
  13 augustus 2015 at 10:22

  Hij is echt ontzettend tof!

 • Reply
  Femke
  13 augustus 2015 at 10:52

  Heel mooi en handig zo’n briefopener.. Mooie eyecatcher voor op dat bureau dat je nu echt moet gaan kopen ;-)!

 • Reply
  Stephanie
  13 augustus 2015 at 13:21

  Mooie briefopener! Ik zou hem alleen nooit gebruiken ben ik bang, haha.

 • Reply
  Melissa
  13 augustus 2015 at 16:32

  Wat een gave briefopener!

 • Reply
  Eve
  13 augustus 2015 at 16:38

  Haii Kaya,
  Mag ik vragen waar je werkt?
  Je hebt trouwens een prachtig figuur!
  Ga zo door met je blog en video’s
  Xxx

  • Reply
   Kaya-Quintana
   27 augustus 2015 at 12:08

   Ik werk voor mijn blog en mijn eigen bedrijf πŸ˜€

  Leave a Reply