food video

Ekoplaza biologische boodschappen

Na mijn ziekenhuisbezoekje is het belangrijk dat ik gezond eet om mijn weerstand op peil te houden. Niks is dan beter dan shoppen bij EkoPlaza. Deze supermarkt verkoopt namelijk een heleboel gezonde en lekkere dingen. De meeste producten bij EkoPlaza zijn biologisch en vrij van onnodige stoffen en suikers. Ik koop er niet alles wat ik nodig heb maar wel heel graag de ontbijtproducten, nieuwsgierig?

Bekijk dan snel mijn nieuwste shoplog,

Kaya-Quintana

P.S. Meer video’s bekijken? Like en volg dan via Youtube, thanks!

shoplog ekoplaza 

You Might Also Like

 • Leuk om te zien wat je gekocht hebt! De Lieke is vrij ontbijtspul is dus wel lekker?

  Pasta is (in mijn ogen) juist het enige glutenvrij wat bijna altijd wel te eten is, haha. Ik hoop dat ze ook snel hier met een Ekoplaza komen, vooral Lieke is vrij (ik eet volledig glutenvrij) is een merk dat ik hier mis 🙁 Vind er heel soms eens iets van bij de tuinen of de gezondheidswinkel, maar verder helaas niet.

 • me

  Aanrader wat betreft Chai thee van Ekoplaza is Pukka, versie Chai Vanille, is een kruidenthee die erg lekker is om zo te drinken zonder enige toevoeging, misschien ook eens leuk om te proberen…ik ben erg gek op, heerlijke kruidenthee.

  • Kaya-Quintana

   Oeh, klinkt goed. Daar ga ik eens naar op zoek in de supermarkt