Swarovski Christie pierced earring jackets

Een tijdje geleden vertelde ik je al dat ik een nieuwe garderobe wil in dit artikel. Ik wil namelijk enkel items kopen waar ik echt blij mee ben en waar ik lang mee kan doen. Vorige week ben ik daar alvast mee begonnen. Ik kocht toen bij de Bijenkorf deze Calvin Klein trui. Bij Beau monde kocht ik de Swarovski Christie pierced earring jackets. Ik was al heel lang op zoek naar dergelijke oorbellen, nadat ik ooit een goedkope versie bij het Kruidvat kocht.

swarovski oorbellen

Dit soort oorbellen noemen ze ook weleens claw stud earrings en ik ben er gek op. Eerder kocht ik vaak goedkopere versies, die het niet lang uithielden. De steentjes vielen eruit en de frames van de oorbellen begon snel met verkleuren. De Swarovski Christie pierced earring jackets zijn echt prachtig. Ik was niet van plan om ze te kopen, maar toen ik ze in het echt zag was ik verkocht. Ze zijn perfect!

Swarovski Christie pierced earring jackets

Volgens Swarovski is het design gebaseerd op bloemblaadjes die gevuld zijn met Swarovski kristallen, waardoor ze glanzen in elk licht. De oorbellen kun je multifunctioneel dragen. Je kunt enkel het knopje dragen of de earring jacket erachter klikken. Dan verschijnt er aan de onderkant van je oorlel een mooie rij met bloemblaadjes. Dat vind ik de mooiste manier van dragen als het gaat om deze oorbellen.

swarovski christie earrings

Aaah, ik ben gewoon zo blij met deze oorbellen. Ik draag namelijk bijna nooit sieraden omdat ik een nikkelallergie heb. En goedkope sieraden van bijvoorbeeld H&M zorgen bij mij vaak voor zweertjes en jeuk. Daarnaast ben ik ook niet zo heel erg van de sieraden, want ze zitten mij al snel in de weg. Maar deze kleine oorbellen kunnen niet in de knoop raken met mijn haar en ze maken geen rinkelend geluid zoals hangers. Daarnaast kan ik met deze oorbellen jaren doen, ik moet ze alleen goed schoonhouden. Love it!

Heb jij ook oorbellen waar je je hele leven mee kunt doen?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij op Snapchat via @KayaQuintana, see you there!

swarovski christie oorbellen

swarovski christie earring jackets

claw stud earrings

Swarovski Christie pierced earring jackets

Comments
 • sabrina

  Wat leuk! Die geven echt een bijzonder effect !

  • Kaya-Quintana
   sabrina

   Zeker, ze zijn echt tof!

 • femketje

  oh my lord, die zijn gorgeous πŸ˜€

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana