Snelle zomerse workouts

Wauw, wat is het heet en wauw, wat ben ik gestrest! Normaal gesproken ga ik dan lekker koekjes eten of haal ik een ijsje. Helaas krijg ik nu gewoon echt niets door mijn keel en werkt dat nu dus even niet. Het liefst ga ik lekker een rondje joggen maar het is zo warm, dat ik het waarschijnlijk niet overleef zonder een astma-aanval te krijgen. Gelukkig heb ik voor jou en mij een handige oplossing gevonden.

Ik heb al eens eerder over haar geschreven want ik vind haar gewoon heel tof. Ik heb het over Tiffany Rothe die op Youtube heel makkelijke, leuke en goed vol te houden sport work outs post. Ze richt zich met name op de vrouwelijke vormen, jippie! En als je gestrest bent of tijdens deze warme dagen toch een beetje wil sporten, dan moet je zeker de volgende video’s bekijken. Dit zijn echt mijn favorieten, die ik vaak in de avond voor het douchen doe.

Ready to sport it out?

Kaya-Quintana

P.S. Meer over hoe ik sport en afval? Like en volg dan via Instagram, thanks!

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana