interieur

De Søstrene grene lente collectie 2017

Søstrene Grene ken je ongetwijfeld van hun leuke winkeltjes vol toffe spullen. Eerder kocht ik daar dan ook een heel leuke mini zandloper die ik helaas heb laten vallen. Ik loop sowieso regelmatig even binnen omdat ze altijd betaalbare interieur items hebben. En ik wil graag mijn interieur veranderen dus dat komt goed uit. Vorige week kreeg ik zelfs enkele items* uit de Søstrene Grene lente collectie 2017, heel lief! Uiteraard laat ik je graag zien wat ik kreeg.

Søstrene grene lente collectie

In de goodiebag die ik mocht ophalen zat namelijk een leuke thee set. De Søstrene Grene lente collectie 2017 heeft volgens het merk een Frans tintje. Persoonlijk vind ik de thee set eerder retro dan Frans ogen, maar hoe dan ook erg leuk. In de thee set vond ik een porseleinen theepot en twee kopjes in verschillende kleuren terug. Ik kreeg er ook losse thee en een theefilter bij, handig!

Søstrene grene lente collectie 2017

De thee set is van porselein en de bodem van de theepot en de kopjes hebben een matte afwerking. Hierdoor ontstaat er een leuk en speels effect. Zelf zou ik de hele set in een kleur aanschaffen zodat alles bij elkaar past. Wellicht ga ik dan ook nog even naar de winkel om bijpassende kopjes te kopen. Ik kan er namelijk niet tegen als mijn servies niet matched.

Søstrene grene servies

Als laatste kreeg ik ook een vaas, waarvan ik eerst niet wist dat het een vaas was. Mijn eerste gedachte was namelijk dat het wellicht een pot was voor de losse thee, maar ik kon geen deksel vinden. Na een korte speurtocht op het web kwam ik erachter dat het dus toch een vaas is. Aangezien ik hooikoorts heb kan ik er geen echte bloemen in plaatsen. Wellicht kan ik er wel leuke kunstbloemen voor vinden. De faux flowers die er nu in zitten vind ik namelijk niet zo heel erg mooi, haha!

Søstrene grene theepot

Op dit moment passen deze nieuwe items uit de Søstrene Grene lente collectie niet in mijn interieur. Ik ga ze dus nog even bewaren in mijn kast tot ik er een goed plekje voor kan vinden. Ik heb zo’n vermoeden dat ik ze later dit jaar in mijn toekomstige kantoor goed kan gebruiken. De items passen namelijk heel erg goed bij de minimalistische en retro style die ik voor mijn kantoor in gedachte heb.

Wat vind jij van deze Franse items door Søstrene Grene?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook via Bloglovin voor meer interieur items, thanks doll!

Søstrene grene porseleinen kopjes

Søstrene grene vaas

retro vaas

retro vaas

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Dionne
  20 maart 2017 at 07:13

  Oeeeh dat ziet er goed uit!

  • Reply
   Kaya-Quintana
   20 maart 2017 at 07:58

   Yeah! 😀

 • Reply
  Loes
  20 maart 2017 at 11:06

  Ik vind die theepot zo leuk he! Ik had eigenlijk nog nooit van deze winkel gehoord, maar zie het opeens regelmatig voorbij komen.

 • Reply
  Saimah
  20 maart 2017 at 15:12

  Mooi mooi

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  20 maart 2017 at 17:40

  oh wauw dit is echt te schattig!
  ik hou hier wel van

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Josine
  21 maart 2017 at 09:02

  Die winkel kende ik niet, wat een mooie spulletjes! Super schattig zo met die roosjes. Liefs, Josine

  • Reply
   Kaya-Quintana
   3 april 2017 at 16:02

   Ze zitten ook nog niet in elke stad, maar zeker de moeite waard om eens te bezoeken 😀

 • Reply
  Suzanne
  21 maart 2017 at 15:08

  Ik heb deze ook gespot in de winkel en vind het zo mooi! <3 Heel fris voor het voorjaar dat er aan komt.

  • Reply
   Kaya-Quintana
   3 april 2017 at 16:01

   Yes, en die blauwe tint vind ik echt heel mooi

 • Reply
  Tineke
  22 maart 2017 at 08:32

  Ik ben helemaal verliefd op die theepot en kopjes, prachtig!
  Liefs

  • Reply
   Kaya-Quintana
   3 april 2017 at 16:01

   Ja, ze zijn leuk hè? 😀

  Leave a Reply