Summer Body Challenge #3: Kun je mijn abs al zien?

Wauw, deze week was echt heel erg goed. Ik ben langzaamaan weer mijn energie aan het terugkrijgen en ik voel mij goed. Ik ben deze week maar twee keer naar de sportschool gegaan, maar het ware wel zware workouts. Ik tikte ook de 69 kilo aan en daar ben ik heel blij mee. Maandag is mijn officiΓ«le weegdag, dus dan zie ik pas of ik echt de 68 kilo heb gehaald. Deze week ging in ieder geval helemaal zoals ik in gedachte had.

Bekijk dus snel mijn leuke nieuwe Summer Body Challenge aflevering,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer video’s, thanks doll!

 

Comments

    Hey Doll, want to save some time?

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana