Summer Body Challenge 5: Dit moet ik even uitleggen

Aaah, eindelijk weer een Summer Body Challenge aflevering. Deze keer gaan wij goed aan de slag met oefeningen voor je rug, armen en billen. Deze week ben ik namelijk twee keer naar de sportschool gegaan en heb ik weer mijn best gedaan. Alhoewel ik wat langzamer ging dan normaal gesproken, heb ik toch aardig wat kunnen doen. In deze aflevering laat ik je mijn favoriete oefeningen van de week zien.

summer body challengePIN IT!

Ik leg je ook het een en ander uit over mijn leven. Niets ernstigs, maar wel even belangrijk om te vermelden. De afgelopen maand was namelijk heel erg druk en sommige dingen mag ik je simpelweg niet vertellen, al wil ik dat wel heel graag! Dit moet ik je echt even uitleggen zodat je hopelijk snapt waarom mijn vlogs iets minder leuk waren dan normaal gesproken. Genoeg geklets! Tijd voor het bekijken van mijn nieuwste vlog.

Enjoy,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook op Youtube voor meer fitness videos, thanks babe!

 

Comments

    Hey Doll, want to save some time?

    Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

    Love, Kaya-Quintana