Summer body challenge: De eerste kilo

Een spontaan idee, maar wel een idee dat ik heel leuk vind. Dit is de Summer body challenge serie waarin wij aan de slag gaan met, jawel… Een summer body! Uiteraard is het verstandig om het gehele jaar te werken aan een fit lichaam, maar de zomer geeft mij in ieder geval wat extra motivatie. In deze serie zoom ik in op alles wat ik doe om te werken aan mijn summer body. Ik doe dat graag samen met jou en dus ben je bij deze uitgenodigd om lekker mee te doen.

summer body challengePIN IT!

Schrijf dus snel je startgewicht op en laten wij samen lekker gaan sporten. Ik ben deze week al goed begonnen en laat je dat in deze video graag zien. Ik ben wel maar twee keer naar de sportschool geweest omdat ik mij nog niet helemaal goed voel. Vorige week was ik namelijk ziek en dat voel ik toch nog even qua vermoeidheid. Deze aankomende week ga ik in ieder geval weer drie keer per week zoals altijd. Bekijk snel de onderstaande aflevering van Summer body challenge voor extra motivatie!

Let’s kick some butt,

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij ook gezellig op Youtube voor meer video’s, thank you!

 

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.