nagels swatches

Swatches: Aruba blue van Essie

Zoals ik al dacht, is Aruba blue echt een prachtige kleur. Een prachtige blauwe nagellak die goed opvalt en blijft glanzen. Ik houd van glans dus ik vind het helemaal super. Alhoewel er hier geen warme Arubaanse stranden inclusief heldere blauwe zee, krijg ik van deze nagellak wel een zomers gevoel. Blauw doet me normaal gesproken niet aan een warme dagen en strand denken. Maar ik weet hoe de stranden op de Antillen er uit kunnen zien. Heerlijk blauw, doorzichtig en eigenlijk gewoon perfect! Deze blauwe nagellak doet me aan de zee denken waar je gewoon meteen in wil duiken.

Even terug naar de nagellak. Deze is streep loos aan te brengen en dekt redelijk goed met één laagje. Zoals altijd draag ik er twee zodat de kleur echt goed opvalt. Deze keer was het chippen wel al snel te zien. Na een dag lagen er op de hoekjes van mijn nagels al wat stukjes nagellak af. Ik ben er alleen nog niet over uit of dat aan mijn droge nagels ligt of aan de nagellak zelf. Uiteindelijk zat deze nagellak maar liefst vijf dagen op mijn nagels. Deze kleur zal ik ook ongetwijfeld vaker aanbrengen omdat het zo’n heerlijk intens blauwe kleur is.

Wat vind jij van Aruba Blue?

Kaya-Quintana

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  JannekevZ
  26 september 2012 at 15:46

  Super cool ! Wanneer staat er op de site wie de Essie nagellak heeft gewonnen #giveAway ? !

  • Reply
   Kaya-Quintana
   28 september 2012 at 11:08

   Vanmiddag!

   • Reply
    Janneke
    28 september 2012 at 17:04

    Ja ! ik heb het gezien ! Erg leuk !

 • Reply
  femketje
  26 september 2012 at 15:59

  mooie classy tint 😀

 • Reply
  Mariska
  26 september 2012 at 18:32

  Super mooi blauw kleurtje

 • Reply
  Marije
  26 september 2012 at 18:42

  Hele mooie kleur! Staat leuk bij je jurkje op de laatste foto!

 • Reply
  Bianca
  26 september 2012 at 19:32

  Mooie kleur, en mooi jurkje ook!

  • Reply
   Kaya-Quintana
   28 september 2012 at 11:08

   Dank je!

 • Reply
  nicky
  26 september 2012 at 20:29

  mooi kleurtje!

 • Leave a Reply