Swatches: Aruba blue van Essie

Zoals ik al dacht, is Aruba blue echt een prachtige kleur. Een prachtige blauwe nagellak die goed opvalt en blijft glanzen. Ik houd van glans dus ik vind het helemaal super. Alhoewel er hier geen warme Arubaanse stranden inclusief heldere blauwe zee, krijg ik van deze nagellak wel een zomers gevoel. Blauw doet me normaal gesproken niet aan een warme dagen en strand denken. Maar ik weet hoe de stranden op de Antillen er uit kunnen zien. Heerlijk blauw, doorzichtig en eigenlijk gewoon perfect! Deze blauwe nagellak doet me aan de zee denken waar je gewoon meteen in wil duiken.

Even terug naar de nagellak. Deze is streep loos aan te brengen en dekt redelijk goed met één laagje. Zoals altijd draag ik er twee zodat de kleur echt goed opvalt. Deze keer was het chippen wel al snel te zien. Na een dag lagen er op de hoekjes van mijn nagels al wat stukjes nagellak af. Ik ben er alleen nog niet over uit of dat aan mijn droge nagels ligt of aan de nagellak zelf. Uiteindelijk zat deze nagellak maar liefst vijf dagen op mijn nagels. Deze kleur zal ik ook ongetwijfeld vaker aanbrengen omdat het zo’n heerlijk intens blauwe kleur is.

Wat vind jij van Aruba Blue?

Kaya-Quintana

PIN IT!

Comments

Hey Doll, want to save some time?

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana