Swatches: Essie nagellak in Fiji en Sugar daddy

Swatch party! Deze week heel veel swatches en reviews op mijn site. Maar ik kan niet anders, ik heb zoveel te vertellen. Maar ik heb ook veel nieuwe producten gevonden waar ik heel blij mee ben. Zo heb ik vorige week mijn eerste echt professionele pedicure gehad. En dat was heerlijk! Mijn voeten hebben er nog nooit zo mooi uit gezien. Vooral mijn teennagels waren weer helemaal netjes. En nee, ze waren nu ook weer niet zo verschrikkelijk om te zien. Maar ik houd van perfectie en zoals ze er nu uit zien, had ik zelf niet voor elkaar gekregen. Heel erg fijn dat er pedicures bestaan dus.

Voor mijn frisse en fruitige voetjes wilde ik graag een mooie nagellak kopen. Ik had mezelf nog zo gezegd, deze maand niets kopen. Maar toen ik mijn voeten zo mooi en netjes zag, moest ik daar een mooie nagellak bij hebben. Dus toen ik langs de Etos kwam, ben ik snel naar binnen gehuppeld voor een Essie lakje… Of eigenlijk twee. Shhh, niet doorvertellen!

PIN IT!

Ik heb eigenlijk een pesthekel aan nagellak op mijn teennagels. Vooral gekleurde nagellak vind ik echt verschrikkelijk staan. Ik heb geen idee waarom ik het maar niets vind, maar het irriteert me gewoon heel snel. Ik heb maar één kleur van OPI die ik wel op mijn teennagels draag en dat is Nomad’s dream. Als het om een kleurtje voor mijn teennagels gaat, dan houd ik van neutrale kleuren. Omdat OPI niet veel van die kleuren heeft, kan ik daar niet echt terecht. Essie daarin tegen heeft heel veel neutrale kleuren. De pedicure had mijn teennagels gepolijst en ze hebben nu van zichzelf een zacht roze kleur.

Bij Essie vond ik twee kleuren die mijn eigen nagelkleur versterken. Neutraler kan je het niet krijgen. Mijn oog viel direct op de kleur Fiji. Essie omschrijft de kleur Fiji als een dekkende, romige en bleek roze. En naar mijn mening is deze kleur ook een beetje melkachtige, als je begrijpt wat ik bedoel. Twee laagjes van deze kleur dekt je nagel voldoende. De tweede kleur die me meteen opviel heet Sugar daddy. Essie omschrijft deze kleur als een glanzende zoet roze kleur, perfect voor een manicure. Bingo! Precies het soort kleurtje waar ik al heel lang naar op zoek ben. Maar zelfs na twee laagjes valt deze nagellak niet echt op. En hij is minder roze dan op mijn nagels dan in de flacon.

Dat is wel een beetje jammer, want ik had die zoete roze gloed wel iets meer willen zien. Al met al heb ik echt niets te klagen over Sugar daddy. De kleur Fiji heb ik nog niet getest dus daar komt nog een artikel over. Hierbij heb je in ieder geval twee prachtige pedicure en manicure kleuren ter inspiratie. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van.

Welke Essie kleuren zou jij mij aanraden?

Kaya-Quintana

Links Sugar daddy, rechts Fiji

Sugar daddy

Fiji

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yes, send me healthy lifestyle tips!

Subscribe to my monthly newsletter fix so you can get all your beauty, fashion and lifestyle news in your inbox.

Love, Kaya-Quintana