Swatches: Lovie dovie, Neo whimsical en Lilacism van Essie

Heerlijk, nieuwe nagellak kleuren voor de zomer. Ik bestelde een paar weken geleden nieuwe Essie nagellak via bol.com tijdens een actie. Vandaag laat ik je graag de swatches zien van mijn nieuwe nagellakken. Ik kocht namelijk drie kleuren en een top coat voor een mat effect. De kleuren zijn Lovie dovie (fel roze), Lilacism (melkachtig lila) en Neo whimsical (nude met blauwe/roze ondertoon). Deze kleurtjes kocht ik omdat ik veel Amerikaanse youtube guruโ€™s er over hoorde vertellen in alle geuren en kleuren. En ja, ik wilde ze daardoor ook uitproberen.

essie nagellak

essie nagellak

Mijn favoriet is toch wel Lovie dovie die heerlijk bubblegum roze is. Deze kleur dekt ook het allerbeste zoals je op de foto kunt zien. Ik heb namelijk van elke nagellak twee laagjes aangebracht op de nagels van moeder lief. Lovie dovie kwam toch echt het mooiste uit. Lilacism vind ik een goede runner up. Het is een aparte kleur lila, perfect voor de dagen waarop ik eens niet all out wil gaan met alle kleuren van de regenboog. Als laatste kwam ik bij Neo whimsical waar ik toch iets meer van had verwacht. Ik dacht dat deze kleur iets meer roze zou bevatten. Uiteindelijk is het een vrij neutrale nude-achtige kleur op de nagels.

essie lovie dovie, neo whimsical en lilacism

essie matte about you top coat

De Matte about you top coat heb ik ook direct getest door deze aan te brengen op Lovie dovie. Ik zag wel iets gebeuren maar ik was niet erg onder de indruk. Wellicht is deze matte top coat mooier op een donkere kleur nagellak. Zoals je hopelijk op de onderstaande foto kunt zien, is er niet veel verschil qua glans met de andere twee gelakte nagels. Ik ga deze top coat dus nog maar even beter uittesten voordat ik er echt een oordeel over geef. De nagellakjes zijn in ieder geval weer helemaal top. Het zijn drie kleuren waar ik weer veel mee kan en ik kan niet wachten met het opnemen van een nieuwe nail art tutorial.

Wat zijn jouw favoriete Essie nagellakken?

Kaya-Quintana

P.S. Work hard, play hard and win a lot!

essie lovie dovie en matte about you top coat

Essie lovie dovie en Matte about you top coat

essie nagellak swatches

Bovenste nagel met de Matte about you top coat

Essie nagellak swatches

essie lovie dovie, lilacism en neo whimsical

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

 • Lotte

  Oei ja, die matte about you ziet er niet geweldig uit.
  Ik heb hem ook, hij maakt mijn nagellak ook altijd wat streperig…
  Vind die van essence minstens even goed, misschien wel beter ๐Ÿ™‚

 • femketje

  best leuke kleurtjes!

 • Amanda

  Lovie Dovie heb ik ook, is een leuk kleurtje!

 • Joyce

  Vind de kleurtjes mooi! Maar op de nagels zien ze er helemaal niet zo goed uit, weet niet of dat aan de lakjes zelf ligt?

 • kitkatje

  mijn lovie dovie ziet er niet zo slecht dekkend uit…

 • Anita

  Ik heb Lovie Dovie ook en de mijne dekt stukken beter. Het blijft echter maar 1 dagje goed op mijn nagels. Ik kocht de matte topcoat in de Etos en tot mijn verbazing was die helemaal niet matte. Jammer dat de Essie kwaliteit in Europa crap is.