The little black dress

The little black dress, welke vrouw heeft er geen in de kast hangen? Ik heb de zwarte jurk op de foto’s in dit artikel al zeker een jaar in de kast hangen. Omdat ik eerder wat dikker was zat deze jurk niet zo mooi. Nu ik weer een slanker figuur heb kan ik deze jurk eindelijk aan. Ik droeg deze jurk in november naar het Viva400 event en man… Dat voelde goed! Al het sporten en normaal eten heeft zijn vruchten afgeworpen, heerlijk!

kaya quintana broekhuijsen

Deze jurk kocht ik ooit eens bij de H&M. Sindsdien hebben ze meerdere versies van deze jurk uitgebracht. De stof is geribbeld, maar stevig genoeg om de vorm te behouden. Daarnaast zit er genoeg stretch in om je lichaamsvorm goed te benadrukken. Nu de feestdagen eraan komen kan ik deze jurk hopelijk nog een keertje aan. Ik ben niet zo’n jurken meisje, maar deze jurk is gewoon voor mij gemaakt.

kaya-quintana

Deze little black dress past bij al mijn schoenen en dat is een heel groot pluspunt. Daarnaast sluit deze jurk echt goed aan op mijn lichaam. Ik vind de lengte ook erg mooi, want door die midi look komt deze jurk wat chiquer over. Alhoewel ik kortere jurkjes erg mooi vind, kunnen die sneller wat ‘trashy’ overkomen. Daarom vind ik de wat langere jurken vaak wat fijner om te dragen. Als je ook zo’n type jurk zoekt, kijk dan zeker op de H&M Trend afdeling. Ze hebben weer een aantal zeer goede opties.

Wat vind jij van deze outfit, party waardig?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig via Instagram voor meer fashion updates, see you there!

kaya quintana outfit

Items

H&M Trend: Little black midi dress
Zara: Zwarte enkellaarsjes
Fendi: ID pendant
Swarovski: Christie ear jackets oorbellen

little black dress

little black dress outfit

zwarte jurk outfit

zwarte midi jurk

nederlandse fashion blogger

nederlandse fashion blogger

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  • Beerenondergoed.online

    Staat je goed Kaya! Ik heb de mijne ook weer uit de kast getrokken voor de kerst 🙂 xRobin