The pink blush top

Je hebt de mooie zachtroze tinten vast al in de winkels zien hangen. Everything blush is de trend voor deze lente en komende zomer. Ik ben daar erg blij mee, want zachtroze tinten vind ik erg mooi. Bij Vanilia vond ik de pink blush top op de foto’s hieronder. Ik was bang dat de kleur een beetje flets zou overkomen. Echter is de top roze genoeg om juist wat kleur toe te voegen. En dat is maar goed ook, want ik vind deze top echt heel erg leuk!

kaya quintana

Ik besloot de top te matchen met mijn favoriete jeans. Met daaronder nude pumps die werkelijk overal bijpassen. Tot mijn verbazing vind ik de combinatie echt heel leuk staan. Het is uiteindelijk een minimalistisch outfit geworden, een style die ik steeds meer kan waarderen. Met name omdat het erg makkelijk is in de ochtend. Elk minimalistisch outfit dat ik heb staat mooi, netjes en interessant genoeg. Ik ben daardoor snel klaar met het uitkiezen van een outfit.

pink blush top

Deze outfit heb ik wel een beetje opgevrolijkt met mijn laptoptas. Die onverwachts qua kleuren perfect bij de pink blush top past. Mijn laptoptas heeft een zachtroze tint met een vogeltjesprint. De perfecte accessoire en de meeste mensen hebben niet eens door dat het een laptoptas is vanwege het printje. Yes, ik ben echt heel blij met deze outfit en ik ben erg benieuwd naar jouw mening.

Ik zeg: Everything blush en jij?

Kaya-Quintana

P.S. Volg mij gezellig op Snapchat en Instagram via @KayaQuintana, see you there!

parfois laptoptas

Items

Vanilia: Blush pink top
H&M: Jeans
Invito: Nude pumps
Parfois: Laptoptas

outfit of the day

nederlandse fashion blogger

blush top

nederlandse fashion blog

lente outfit 2016

minimalistisch outfit

outfit met roze top

Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.